Am reusit sa construiesc un site pentru serviciile pe care le ofer: www.promovam.eu. Am nevoie de niste pareri serioase despre structura. Momentan, pe partea de optimizare este 0. As dori sa stiu daca este intuibil si usor de folosit. multumesc![]()
Am reusit sa construiesc un site pentru serviciile pe care le ofer: www.promovam.eu. Am nevoie de niste pareri serioase despre structura. Momentan, pe partea de optimizare este 0. As dori sa stiu daca este intuibil si usor de folosit. multumesc![]()
Ofer servicii de content writing !
Eu zic ca mai ai de lucrat, pana la urma acum nu ai decat un post si reclama la ghid 365, clar ca e intuibil si usor de folosit, ramane de vazut cum evolueaza! Bafta!
Mi-a placut cum adaugi in cos!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
evident, mai e foarte mult de lucrat la continut si promovare. multumesc pentru feedback !
Logo-ul e chiar interesant, mie mi-a atras atentia! Insa m-am cam pierdut cand am dat scroll spre josul paginii! Reclama prea evidenta iar posturile putin cam ascunse! Parerea mea e ca ar fi mai ok cu posturile pe mijloc si reclamele in stanga si in dreapta, sau puse cumva intr-o singur banner! Am fost putin cam confuz prima oara, nu prea mi-am dat seama daca e blog sau site de reclame..
Mai e de lucrat la structura, ideea mi se pare interesanta! Success cu proiectul!![]()
Daca acela il numesti logo, no comment.
Nu arata deloc profesional, iti recomand o tema de pe themeforest, schimbi logoul, pui continut unic, abia apoi treci la seo.
Asta e parerea mea, daca crezi ca te va ajuta e bine, daca nu, iar e bine.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Practic nu e site de reclame, e un magazin online. Multumesc pentru sfaturi, tin cont de ele..
Salut,
Trei lucruri le-am observat:
1) Nici mie nu mi se pare foarte inspirat logo-ul, in niciun caz nu-mi inspira profesionalism.
2) Link-urile de forma "/?p=175" nu sunt placute ochiului si nici nu te ajuta in ceea ce priveste SEO.
3) Meniul mie mi se pare din alt film, site-ul in general are o nota minimalista dar meniul are gradient, radius, shadow ... eu le-as scoate.
O zi buna,
-Valentin
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)