Salut,
M-am uitat astazi in contul WMT si am intalnit erorile atasate. Ma puteti indruma spre rezolvarea acestora ??? Imi puteti spune ce s-a intamplat de sunt atat de multe ??? Cum sa ma feresc pe viitor de ele ???
Ataşament 2608
Salut,
M-am uitat astazi in contul WMT si am intalnit erorile atasate. Ma puteti indruma spre rezolvarea acestora ??? Imi puteti spune ce s-a intamplat de sunt atat de multe ??? Cum sa ma feresc pe viitor de ele ???
Ataşament 2608
Vezi ca ai undevaScoate acest cod.Cod HTML:Urmareste-ne pe :</h3> <a href="@Bianu_Gabriel" target="_blank">
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
L-am scos. Crezi ca acolo era problema ???? Este un plugin pentru retelele sociale. Am scos link-ul catre twitter.
Si poti instala plugin-ul "smart 404" .. in felul acesta, paginile ce dau aceasta eroare vor fi redirectionate catre o alta pagina cat mai asemanatoare sau daca nu gasesc o pagina asemanatoare, le redirectioneaza catre prima pagina.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
ok. VA multmesc de ajutor. Acum modific adresa.
Salut,
Revin cu aceasi problema. Pe 14 iunie am modificat adresa insa pana astazi erorile nu au scazut. Ce sa fac ????
Pai ai bifat in WMT ca ai luat masuri?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nope. Trebuie sa iau fiecare link in parte si sa instiintez wtm ca am luat masuri ???
Pune-le in robots.txt ca sa nu fie reindexate, bifeaza in WMT si daca vrei sa aflii mai multe, citeste mai multe aici.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)