nu stiu cu ce se ocupa seopedia, nu stiu cine detine seopedia, asa mai in comunsim nu m-am mai simtit de mult.
e ok sa vinzi ceva, dar vreu sa stiu cine aici e om de vanzari, vad mari afaceri si ma plec in fata voastra.
nu stiu cu ce se ocupa seopedia, nu stiu cine detine seopedia, asa mai in comunsim nu m-am mai simtit de mult.
e ok sa vinzi ceva, dar vreu sa stiu cine aici e om de vanzari, vad mari afaceri si ma plec in fata voastra.
de ce apar cu rosu , e primul -1?
nu prea intelegem nimic din mesajul tau .nu stiu cu ce se ocupa seopedia, nu stiu cine detine seopedia, asa mai in comunsim nu m-am mai simtit de mult.
ce vrei sa sti mai exact? ai citit regulamentul forumului?
exact ce spuneam nu poti sa ma vez
i altfel dacat dupa bulinele verzi
am citit destule regulamente si probabil ca printre putini care l-au citit si pe asta
vizitele scure sunt cele mai valoroase, respect broski pt coment
nu cred ca te-a adus nimeni cu forta in aceasta comunitate de "comunisti"
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
asa, e dar asta nu e o scuza, imi pare rau
aveti nevoie de oameni la costume
Nu-ti trebuie costum, doar o mica doza de respect.
Daca vrei sa fii liber ca pasarea cerului, da o tura prin parc, aici trebuie sa te conformezi regulilor "comunismului"
In locul tau, n-as risca o banare, ca sigur vei avea multe de invatat de la membrii comunitatii.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)