Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 49

Subiect: asistenta site cu probleme SEO

Afișare hibrid

ppq
    ppq este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th May 2013
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit asistenta site cu probleme SEO

Salut,

Sunt nou pe forumul asta si as avrea sa postez urmatoarea solicitare catre cei care se pricep bine la SEO:

Am un site (scris in html, construit si intretinut personal) cu o problema: ramane pe pagina 48-53 pentru 2 chei de cautare.
    Problemele au inceput anul trecut (Aprilie-Mai, cu Penguin). Din lipsa de timp si de idei nu am intervenit, problemele s-au acutiyat si apoi s-au stabilizat cam pe la ce am acum. Site-ul a fost redesenat recent (Martie-Aprilie).

Ce as vrea sa rog: nu stiu de unde vine problema ca sa o pot corecta. Mi-ar prinde bine niste sugestii venite de la cunoscatori.

Daca ma puteti ajuta o sa va trimit url-ul site-ului.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Pai dupa cum ai citit pe forum (si cred ca ai citit pe forum toate posturi in care sa discutat de pinguin panda si alte penalizari), stiu ca este primul tau post, poate era necesar ca primul post sa fie pe aria de presentare.
    In fine.
    Pai posteaza siteul si {ne dam cu parerea|discutam|analizam|dezbatem} nu fi secretos.

ppq
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th May 2013
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Am citit nu numai pe forum ci si in alte locuri despre penalizarile provenite din Penguin. Nu la Panda a inceput sa se manifeste, la Penguin.

Problema e: nu imi dau seama de unde vine. Probabil e de la linkuri dar trebuie sa stiu de pe unde. Nu pot repara masina daca nu am idee unde-i defectiunea.

Nu sunt complet novice insa nu sunt un cunoscator SEO avand in vedere ca nu ma ocup de asta decat ocazional si strict legat de siteul meu. O sa-ti trimit url-ul siteului personal daca vrei insa te-as ruga sa-mi dai cateva referuinte ale tale in domeniul seo.

Altfel doar sa stam la discutii nu ajuta la prea mult.

falcos este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2013
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca dai url poate putem sa ne dam o parere..

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit asistenta site cu probleme SEO

Citat Postat în original de ppq Vezi Post
    Am citit nu numai pe forum ci si in alte locuri despre penalizarile provenite din Penguin. Nu la Panda a inceput sa se manifeste, la Penguin.

Problema e: nu imi dau seama de unde vine. Probabil e de la linkuri dar trebuie sa stiu de pe unde. Nu pot repara masina daca nu am idee unde-i defectiunea.

Nu sunt complet novice insa nu sunt un cunoscator SEO avand in vedere ca nu ma ocup de asta decat ocazional si strict legat de siteul meu. O sa-ti trimit url-ul siteului personal daca vrei insa te-as ruga sa-mi dai cateva referuinte ale tale in domeniul seo.

Altfel doar sa stam la discutii nu ajuta la prea mult.
    Pai noi nici nu stim macar masina......iar de defect.... daca stii ca e de la pinguin , stii ce penalizeaza ala

ppq
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th May 2013
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Asa e. Aveti dreptate cu masina...
    Stiu ce penalizeaza Penguin, evident. Nu stiu care sunt alea penalizate. In orice caz e destul de puternica problema pentru ca si la cautari de nisa (sa le denumesc supernisa) sunt penalizat.

www-punct-pavexparchet-punct-ro (il scriu asa pentru ca vad ca n-am voie sa posetz linkuri pentru o vreme)

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Stiu ce penalizeaza Penguin, evident. Nu stiu care sunt alea penalizate. In orice caz e destul de puternica problema pentru ca si la cautari de nisa (sa le denumesc supernisa) sunt penalizat.

www-punct-pavexparchet-punct-ro (il scriu asa pentru ca vad ca n-am voie sa posetz linkuri pentru o vreme)
    Daca esti penalizat, esti penalizat, nu esti penalizat pe 2 cuvbinte ok, dar ok pe longtail.

offtopic: contact@tld.ro , nu e-Mail: pavex.parquet(at)gmail.com

Singura sansa e sa inlaturi cauza, ai disavow tool in WMT. Daca ai 7000 de linkuri din care 200 bad si nu stii care, cel mai simplu e sa incepi fresh, cu site nou si link building corect.
    Daca vrei sa pastrezi domeniu, eventual "vinde" situl unei firme/var/matuse si cere reconsiderare pe motiv de new owner.
    Bafta

ppq
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th May 2013
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Am dat un disawow pentru mare parte din linkuri acum catva timp. Se pare ca nu mi-au scos multe dintre ele. Nu stiu de ce.
    Am solicitat informare pentru manual spam. Mi-au dat negativ.
    Ca informatie: mai exista o pagina de prezentare in romana pe siteul in engleza.
    Da o cautare pe google-ro pentru ”pavex parchet” si vezi unde apare domeniul (pe poz a 15-a).

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Am dat un disawow pentru mare parte din linkuri acum catva timp. Se pare ca nu mi-au scos multe dintre ele. Nu stiu de ce.
    Am solicitat informare pentru manual spam. Mi-au dat negativ.
    Ca informatie: mai exista o pagina de prezentare in romana pe siteul in engleza.
    Da o cautare pe google-ro pentru ”pavex parchet” si vezi unde apare domeniul (pe poz a 15-a).
    De ce nu faci tu un topic: Ofer 10 (20-100) usd pentru un audit seo ?

Site-ul il trimiti pe pm, primesti audit, alegi auditul ok, si il platesti. Totul la vedere, mai putin site-ul, daca il vrei secret. Site-ul il dai doar pe PM.

Nu e mai simplu, decat pierderea de vreme pe un astfel de topic?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Pai care nene e siteul penalizat?????????????????????, tu pe ce vrei sfaturi, globul de cristal sa spart, mi la spat unu zis "traducatorul"
    Siteul pentru care am deschis postarea nu e cel de care vorbea alias in postare. Ala n-are nevoie de SEO.
    Am deschis o postare pentru anume sfaturi. Acolo unde a incercat sa-mi dea sfaturi n-am nevoie de ele si nici nu e pregatit sa mi le dea.
    Bine ca esti tu pregatit sa le primesti.............cu aroganta

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Probleme 2 site-uri
    De Cucu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 23rd April 2012, 23:17
  2. Probleme cu site
    De buicky în forumul WordPress
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd April 2012, 04:55
  3. Probleme accesare site
    De Sebastian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th January 2010, 18:09
  4. probleme site
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM