29th April 2013, 23:51
3 out of 3 members found this post helpful.
Nelamurire subdomeniu sau folder ?
Buna seara, sunt bucuros că într-un final am reușit să am acces la acest forum pe care îl urmăresc de ceva vreme. De curând am cumparat un domeniu.ro destul de interesant pentru mine ca și începător. Site-ul pe care doresc să îl dezvolt este descris: primul site ( numesite.ro) pe care o să am o pagină statică realizată in dreamweaver, iar de pe aceasta o să am trimiteri spre altele gen numesite.ro/iepuri sau numesite.ro/tutoriale Ideea asta era încerc ca pe același domeniu să dezvolt mai multe siteuri. Am dat aceste exemple pentru a arăta că siteurile dezvoltate nu au nimic în comun doar numesite.ro. Ce îmi recomandați să le dezvolt pe subdomeniu sau în folder ?
Știu că această temă a mai fost dezbătută și am citit postările respective dar pentru cazul meu cum e recomandabil ? Cred ca toate siteurile vor avea în comun faptul că te vor învăța să fai ceva dar din domenii diferite cu care m-am confruntat și am căpătat experiență dea lungul timpului. Mulțumesc de timpul acordat.
30th April 2013, 00:21
1 out of 2 members found this post helpful.
Am inteles care este problema ta, dar subiectul asta a mai fost dezbatut si consider ca in threadul asta gasesti tot de ce ai nevoie. Nu cred ca are rost sa mai deschizi unul cu aceeasi tema, uita-te cu atentie pe acolo si sigur vei gasi o rezolvare pentru tine.
Despre google nu mai zic.. just google it. Imi cer scuze daca am parut rau in ce-am zis si te-am ofensat..(vad ca esti nou pe aici, cauta mai bine altadata)
Numai bine!
LE: Am uitat sa iti spun parerea mea privind chestia asta: mergi pe treaba cu folderele, din cate am inteles subdomeniile sunt luate drept siteuri "independente".
30th April 2013, 01:19
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Tony, daca categoriile nu au o oarecare conexiune intre ele, este foarte greu sa urci. Google pune site-ul intr-o nisa si ii da autoritate in nisa respectiva, daca tu ai de toate si nimic lcar, nu te va cataloga nicaieri si nu vei urca in cautari. Experimentat asta de multe ori. Cu un site de nisa, pot urca usor orice articol de pe nisa respectiva, fara sa aduc link-uri, dar daca pe acelasi site bag un articol din alta nisa trebuie sa adaug multe link-uri si nici atunci nu urc in search
In concluzie daca categoriile sunt foarte diferite, dupa cum a spus cresterea iepurilor, cu photoshop si politica, faci subdomenii.
Dar daca ai categorii Cure de slabire, plante medicinale si gimnastica poti sa le pui subfolder
Totul depinde de amploarea pe care o va avea site-ul .. dar deja deviem de la subiectul de interes al lui Cezar.
Daca are numai 2 nise, atunci e ok sa mearga pe subdomenii, pentru ca nu e greu sa cresti aceste 2 subdomenii si, vorba ta, poti urca mai usor cu articolele postate.. insa daca vroia sa faca 20+ subdomenii pe nise diferite, trebuia intai sa se gandeasca in primul rand la resurse/buget ..