Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Nelamurire subdomeniu sau folder ?

CezarAdrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    30
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit Nelamurire subdomeniu sau folder ?

Buna seara, sunt bucuros că într-un final am reușit să am acces la acest forum pe care îl urmăresc de ceva vreme. De curând am cumparat un domeniu.ro destul de interesant pentru mine ca și începător. Site-ul pe care doresc să îl dezvolt este descris: primul site ( numesite.ro) pe care o să am o pagină statică realizată in dreamweaver, iar de pe aceasta o să am trimiteri spre altele gen numesite.ro/iepuri sau numesite.ro/tutoriale Ideea asta era încerc ca pe același domeniu să dezvolt mai multe siteuri. Am dat aceste exemple pentru a arăta că siteurile dezvoltate nu au nimic în comun doar numesite.ro. Ce îmi recomandați să le dezvolt pe subdomeniu sau în folder ?
    Știu că această temă a mai fost dezbătută și am citit postările respective dar pentru cazul meu cum e recomandabil ? Cred ca toate siteurile vor avea în comun faptul că te vor învăța să fai ceva dar din domenii diferite cu care m-am confruntat și am căpătat experiență dea lungul timpului. Mulțumesc de timpul acordat.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Datorita faptului ca sunt nise complet diferite mai bine sa fie subdomeniu.
    In schimb va trebui sa aloci resurse pentru link-uri pentru fiecare subdomeniu in parte
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Raoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    34
    Posturi
    129
    Putere Rep
    24

Implicit

Daca ai de gand ca fiecare site sa-l dezvolti in pagini "mari" (ma refer la nr de pagini / categorii / articole) atunci du-te pe varianta de subdomenii. Daca ai doar o pagina sau cateva pagini la fiecare site, atunci mergi pe varianta de folder.

iusuro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st August 2011
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    30
    Posturi
    28
    Putere Rep
    25

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Am inteles care este problema ta, dar subiectul asta a mai fost dezbatut si consider ca in threadul asta gasesti tot de ce ai nevoie. Nu cred ca are rost sa mai deschizi unul cu aceeasi tema, uita-te cu atentie pe acolo si sigur vei gasi o rezolvare pentru tine.

Despre google nu mai zic.. just google it. Imi cer scuze daca am parut rau in ce-am zis si te-am ofensat..(vad ca esti nou pe aici, cauta mai bine altadata)

Numai bine!

LE: Am uitat sa iti spun parerea mea privind chestia asta: mergi pe treaba cu folderele, din cate am inteles subdomeniile sunt luate drept siteuri "independente".

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    30
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca o sa merg pe varianta cu subdomenii. Nu as vrea totusi sa se amestece cresterea iepurilor cu tutoriale photoshop. Am citit si acel topic dar tot eram nelamurit. Multumesc de raspunsuri. Daca mai are cineva ceva de adaugat este invitat sa o faca. Multumesc inca odata.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Vrei sa iti faci site de genul acasa.ro?

Gandeste-te ce s-ar intampla daca un site de anunturi si-ar face subdomenii in loc de 20-n categorii? Unde ar ajunge?

Tu practic vrei as renunti la categorii in schimbul subdomeniilor? Imagineaza-ti cu cat ti se va multiplica treaba..

Gandeste-te mai bine ..
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    30
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Cum am spus si in primul post. Primul site sa fie doar o pagina statica in care sa fac trimiterea spre celelalte siteuri ( la inceput sa fie unu de tutoriale IT ) si altul de crestere a iepurilor. Domeniile sunt total diferite tot ce au in comun e ca o sa fie pe acelasi hosting respectiv domeniu si acum intrebarea era cum sa le introduc ca si subdomenii ( siteuri diferite din punct de vedere SEO ) sau in foldere. Aici aparea nelamurirea

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Vrei sa iti faci site de genul acasa.ro?

Gandeste-te ce s-ar intampla daca un site de anunturi si-ar face subdomenii in loc de 20-n categorii? Unde ar ajunge?

Tu practic vrei as renunti la categorii in schimbul subdomeniilor? Imagineaza-ti cu cat ti se va multiplica treaba..

Gandeste-te mai bine ..
    Tony, daca categoriile nu au o oarecare conexiune intre ele, este foarte greu sa urci. Google pune site-ul intr-o nisa si ii da autoritate in nisa respectiva, daca tu ai de toate si nimic lcar, nu te va cataloga nicaieri si nu vei urca in cautari. Experimentat asta de multe ori. Cu un site de nisa, pot urca usor orice articol de pe nisa respectiva, fara sa aduc link-uri, dar daca pe acelasi site bag un articol din alta nisa trebuie sa adaug multe link-uri si nici atunci nu urc in search
    In concluzie daca categoriile sunt foarte diferite, dupa cum a spus cresterea iepurilor, cu photoshop si politica, faci subdomenii.
    Dar daca ai categorii Cure de slabire, plante medicinale si gimnastica poti sa le pui subfolder
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    30
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

De la inceput vroiam sa fac acest lucru insa aveam cateva indolei care mi-au fost eliminate. Multumesc

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Tony, daca categoriile nu au o oarecare conexiune intre ele, este foarte greu sa urci. Google pune site-ul intr-o nisa si ii da autoritate in nisa respectiva, daca tu ai de toate si nimic lcar, nu te va cataloga nicaieri si nu vei urca in cautari. Experimentat asta de multe ori. Cu un site de nisa, pot urca usor orice articol de pe nisa respectiva, fara sa aduc link-uri, dar daca pe acelasi site bag un articol din alta nisa trebuie sa adaug multe link-uri si nici atunci nu urc in search
    In concluzie daca categoriile sunt foarte diferite, dupa cum a spus cresterea iepurilor, cu photoshop si politica, faci subdomenii.
    Dar daca ai categorii Cure de slabire, plante medicinale si gimnastica poti sa le pui subfolder
    Totul depinde de amploarea pe care o va avea site-ul .. dar deja deviem de la subiectul de interes al lui Cezar.

Daca are numai 2 nise, atunci e ok sa mearga pe subdomenii, pentru ca nu e greu sa cresti aceste 2 subdomenii si, vorba ta, poti urca mai usor cu articolele postate.. insa daca vroia sa faca 20+ subdomenii pe nise diferite, trebuia intai sa se gandeasca in primul rand la resurse/buget ..
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SFAT: Subdomeniu sau folder?
    De Hapiuc Robert în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 56
    Ultimul Post: 10th April 2015, 15:07
  2. Mutare domeniu pe folder
    De MarianG în forumul WordPress
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th January 2013, 23:42
  3. cum creez http://sub-subdomeniu.subdomeniu.domeniu.ro ?
    De Cika-Bum în forumul Server side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th December 2010, 04:17
  4. Upload un folder intreg
    De CristiC în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th November 2008, 15:42
  5. folder virtual parolat
    De alfie în forumul Server side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th March 2008, 11:27

Permisiuni postare