Am pregatit o lista cu linkuri interne dar nu pot sa postez (You must be a registered member for at least 30 days) si daca dai un search la domeniu vs subdomeniu sau foldere vs subdomeniu pe forum gasesti suficiente asemanatoare dar eu nu stiam daca e bine sa pun in subdomenii chiar daca toate au ca subiect comun ,,tutoriale" sau ,,invatam". Nu stiu la ce te referi ( ma refer la reputatie) . Nu cunosc pe nimeni pe acest forum cu atat mai putin sa imi bat joc de munca altora ( poate pentru unii valoreaza ceva un like sau un +1 la reputatie dar pentru mine cu siguranta nu). Posibil sa fii un mebru valoros si chiar nu doresc cearta cu nimeni. Cine a fost interesat de acest subiect a citit si a raspuns daca a fost pe subiect si am luat o decizie pentru care le multumesc. Daca doresti ale detalii despre aceasta ,,reputatie" iti stau oricand la dispozitie (PM).
Edit: Chiar imi doream de mult timp un cont pe acest forum pana sa observ ca e ,,free" la inregistrare ceea ce inainte era pe baza de invitatie si de aceea nu vreau nici o problema ci doar sa invat cat mai mult SEO.