Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Nelamurire subdomeniu sau folder ?

Afișare hibrid

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Daca-s proiecte serioase ti-as sugera sa mai iei un domeniu, nu amesteca iepurii cu tutorialele.
    Ce succes poti avea cu iepuri.expertpc.ro? Daca vrei iti donez eu monitoareled.eu, n-am timp de el si poti pune acolo iepurii.

Daca tii mortis sa fie pe acelasi domeniu, neparat subdomenii, sunt tratate ca situri separate si poti creste in serp pe nisa fiecaruia. Dar din nou, e greu sa ai autoritate/credibilitate/brand pe iepuri.expertpc.ro.

CezarAdrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    32
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

domeniul e omul-priceput.ro am speranta ca se poate face asa ceva. acum lucrez la subdomeniul cu iepurii numai ca am intampinat niste probleme care sper sa le rezolv in seara asta.
    Edit: la o adica pot renunta la ideea cu subdomeniile si sa ma axez pe cel cu tutorialele la care am foarte mult continut original.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de CezarAdrian Vezi Post
    domeniul e omul-priceput.ro am speranta ca se poate face asa ceva. acum lucrez la subdomeniul cu iepurii numai ca am intampinat niste probleme care sper sa le rezolv in seara asta.
    Edit: la o adica pot renunta la ideea cu subdomeniile si sa ma axez pe cel cu tutorialele la care am foarte mult continut original.
    E misto design, dar muta denumirea campurilor deasupra campurilor in sine la contact, arata ciudat in zig-zag. Sau fa un table si aliniaza-le asa.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    32
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Acest template a fost direct importat din local host si neprelucrat am pus mai mult accent pe cel din subdomeniu care din pacate are cateva legaturi acum cu omul-priceput.ro/iepuri/ Insa sunt nehotarat daca sa continui pe mai multe domenii. Sa zicem ca la cel de iepuri termin de adaugat continutul principal in 1-2 saptamani chiar daca va fi implementat un forum si alte noutati. Acum ar fi destul de dificil sa optimizez si siteul principal si cel cu iepuri si cel cu tutoriale care vor fi video si vor cere un voum mare de munca. Ma gandeam sa renunt la asta si sa fac din omul-priceput.ro siteul la care m-am gandit de la inceput. Cel de tutoriale care va reprezenta o noutate la noi abordand diverse softuri care nu au nici un fel de suport in limba romana. Chiar si engleza se gasesc putine. Si nu ma refer la photoshop a fost doar un exemplu.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Buna seara, sunt bucuros că într-un final am reușit să am acces la acest forum pe care îl urmăresc de ceva vreme. De curând am cumparat un domeniu.ro destul de interesant pentru mine ca și începător. Site-ul pe care doresc să îl dezvolt este descris: primul site ( numesite.ro) pe care o să am o pagină statică realizată in dreamweaver, iar de pe aceasta o să am trimiteri spre altele gen numesite.ro/iepuri sau numesite.ro/tutoriale Ideea asta era încerc ca pe același domeniu să dezvolt mai multe siteuri. Am dat aceste exemple pentru a arăta că siteurile dezvoltate nu au nimic în comun doar numesite.ro. Ce îmi recomandați să le dezvolt pe subdomeniu sau în folder ?
    Știu că această temă a mai fost dezbătută și am citit postările respective dar pentru cazul meu cum e recomandabil ? Cred ca toate siteurile vor avea în comun faptul că te vor învăța să fai ceva dar din domenii diferite cu care m-am confruntat și am căpătat experiență dea lungul timpului. Mulțumesc de timpul acordat.
    Ne poti oferii linkurile de la posturile citite de tine despre acest subiect, si care "nu te ajuta pentru cazul tau"?

Si dupa, ma intereseaza cine ti-a dat reputatie pt O INTREBARE? Poti sa ne spui si noua?

Nu de alta, dar banuiesc ca sunteti amici, si va bateti joc de reputatia de pe forum.

Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    32
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Am pregatit o lista cu linkuri interne dar nu pot sa postez (You must be a registered member for at least 30 days) si daca dai un search la domeniu vs subdomeniu sau foldere vs subdomeniu pe forum gasesti suficiente asemanatoare dar eu nu stiam daca e bine sa pun in subdomenii chiar daca toate au ca subiect comun ,,tutoriale" sau ,,invatam". Nu stiu la ce te referi ( ma refer la reputatie) . Nu cunosc pe nimeni pe acest forum cu atat mai putin sa imi bat joc de munca altora ( poate pentru unii valoreaza ceva un like sau un +1 la reputatie dar pentru mine cu siguranta nu). Posibil sa fii un mebru valoros si chiar nu doresc cearta cu nimeni. Cine a fost interesat de acest subiect a citit si a raspuns daca a fost pe subiect si am luat o decizie pentru care le multumesc. Daca doresti ale detalii despre aceasta ,,reputatie" iti stau oricand la dispozitie (PM).
    Edit: Chiar imi doream de mult timp un cont pe acest forum pana sa observ ca e ,,free" la inregistrare ceea ce inainte era pe baza de invitatie si de aceea nu vreau nici o problema ci doar sa invat cat mai mult SEO.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Am pregatit o lista cu linkuri interne dar nu pot sa postez (You must be a registered member for at least 30 days) si daca dai un search la domeniu vs subdomeniu sau foldere vs subdomeniu pe forum gasesti suficiente asemanatoare dar eu nu stiam daca e bine sa pun in subdomenii chiar daca toate au ca subiect comun ,,tutoriale" sau ,,invatam". Nu stiu la ce te referi ( ma refer la reputatie) . Nu cunosc pe nimeni pe acest forum cu atat mai putin sa imi bat joc de munca altora ( poate pentru unii valoreaza ceva un like sau un +1 la reputatie dar pentru mine cu siguranta nu). Posibil sa fii un mebru valoros si chiar nu doresc cearta cu nimeni. Cine a fost interesat de acest subiect a citit si a raspuns daca a fost pe subiect si am luat o decizie pentru care le multumesc. Daca doresti ale detalii despre aceasta ,,reputatie" iti stau oricand la dispozitie (PM).
    .
    Sunt cel putin alte 10 topicuri similare. Nu conteaza ca nu poti posta link, conteaza ca e un topic pe acelasi SUBIECT cu multe altele.

Poti vedea cine ti-a dat reputatie in profil, asa ca poate ne spui si noua cele 2 persoane.

Daca nu te intereseaza reputatia, e perfect, asa ca nu te superi cand iei negative. Cele 2 pozitive NU au fost pt reputatie, au fost asa, for fun.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Tony, daca categoriile nu au o oarecare conexiune intre ele, este foarte greu sa urci. Google pune site-ul intr-o nisa si ii da autoritate in nisa respectiva, daca tu ai de toate si nimic lcar, nu te va cataloga nicaieri si nu vei urca in cautari. Experimentat asta de multe ori. Cu un site de nisa, pot urca usor orice articol de pe nisa respectiva, fara sa aduc link-uri, dar daca pe acelasi site bag un articol din alta nisa trebuie sa adaug multe link-uri si nici atunci nu urc in search
    In concluzie daca categoriile sunt foarte diferite, dupa cum a spus cresterea iepurilor, cu photoshop si politica, faci subdomenii.
    Dar daca ai categorii Cure de slabire, plante medicinale si gimnastica poti sa le pui subfolder
    Si daca e site de stiri? Blog? Site de reviews?.............. Nu urca articolul?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Si daca e site de stiri? Blog? Site de reviews?.............. Nu urca articolul?
    Un site de pe nisa (cum il vede google) va avea prioritate in fata unui site generalist. Oricum nu experienta prea mare cu site-urile generaiste, nu am studiat aspectul
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    32
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Tom ,,Daca nu va lasati numele in casuta de comentarii, sau daca nu scrieti nimic, user-ul respectiv nu va afla de la cine a primit (indiferent ca reputatia a fost pozitiva sau negativa).'' Imi apare doar ,,(275 punct(e) în total)" in control panel si orele la care am primit aceea reputatie pentru care tanjesc unii. Daca reputatia era direct proportionala cu vreun mare beneficiu si nu un numar pe un monitor fara prea mare importanta da poate ma interesa sa primesc mai multe pareri pozitive sau cum sunt numite. Nu am nimic impotriva daca iau negative sau pozitive asa ca esti liber sa iei o decizie dandu-mi pozitiv sau negativ ( zici ca e test de sarcina ) Aveam o intrebare la care aveam o nelamurire, probabil niste useri au apreciat intrebarea pusa si nu prea inteleg de unde ofticarea asta din partea ta ( nu vreau sa par nesimtit ). Si pana la urma de asta e un forum pentru a pune intrebari si a primi pareri/raspunsuri si am apreciat userii care mi-au raspuns ( daca nu e vreo problema poate am sa le dau si eu pozitive) daca tii mortis iti pot da si tie nu e asta o problema. Nu credeam ca o sa se ajunga la o asa discutie mai ales ca subiectul abordat de mine daca urmaresti si alte forumuri/bloguri din strainatate este dezbatut in zeci de topicuri care au si 20-30 de pagini ca discutii si nu prea sau ajuns la concluzii multumitoare sau foarte clare.
    Revin cu o intrebare asta daca nu este considerata ca a mai fost pusa pe undeva pe forum si sper sa nu primesc pozitive)
    Si daca sa zicem prin absurd aleg ca pe domeniul principal sa dezvolt un site de tutoriale sa zicem iar pe subdomeniu las acel mini-site despre cresterea iepurilor. Imi afecteaza in vreun fel credibilitatea siteului principal ? daca subdomeniile sunt considerate de google site-uri complet diferite dupa cum stim.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Tom ,,Daca nu va lasati numele in casuta de comentarii, sau daca nu scrieti nimic, user-ul respectiv nu va afla de la cine a primit (indiferent ca reputatia a fost pozitiva sau negativa).'' Imi apare doar ,,(275 punct(e) în total)" in control panel si orele la care am primit aceea reputatie pentru care tanjesc unii. Daca reputatia era direct proportionala cu vreun mare beneficiu si nu un numar pe un monitor fara prea mare importanta da poate ma interesa sa primesc mai multe pareri pozitive sau cum sunt numite. Nu am nimic impotriva daca iau negative sau pozitive asa ca esti liber sa iei o decizie dandu-mi pozitiv sau negativ ( zici ca e test de sarcina ) Aveam o intrebare la care aveam o nelamurire, probabil niste useri au apreciat intrebarea pusa si nu prea inteleg de unde ofticarea asta din partea ta ( nu vreau sa par nesimtit ). Si pana la urma de asta e un forum pentru a pune intrebari si a primi pareri/raspunsuri si am apreciat userii care mi-au raspuns ( daca nu e vreo problema poate am sa le dau si eu pozitive) daca tii mortis iti pot da si tie nu e asta o problema. Nu credeam ca o sa se ajunga la o asa discutie mai ales ca subiectul abordat de mine daca urmaresti si alte forumuri/bloguri din strainatate este dezbatut in zeci de topicuri care au si 20-30 de pagini ca discutii si nu prea sau ajuns la concluzii multumitoare sau foarte clare.
    Revin cu o intrebare asta daca nu este considerata ca a mai fost pusa pe undeva pe forum si sper sa nu primesc pozitive)
    Si daca sa zicem prin absurd aleg ca pe domeniul principal sa dezvolt un site de tutoriale sa zicem iar pe subdomeniu las acel mini-site despre cresterea iepurilor. Imi afecteaza in vreun fel credibilitatea siteului principal ? daca subdomeniile sunt considerate de google site-uri complet diferite dupa cum stim.
    Nu poti primii reputatie pentru "intrebare"))) Anyway, nu mai conteaza.

Ce treaba au iepurii cu credibilitatea? Daca scrii despre ozn-uri te ajuta la credibilitate?

Fiind doar 2 nise, sfatul meu e sa le faci separat (site-uri separate), dar domeniul nu prea ajuta. Pe viitor le poti combina, macar sa faci unul autoritar.

Fa-ti 2 bloguri, pt inceput, si vezi cum te descurci cu scrisul, traficul, si in timp, te decizi.

omul-priceput.ro/iepuri nu suna ok, si nu e brandabil. Adica toata autoritatea de care vb aici, tine de domeniu principal, care mie nu-mi place.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SFAT: Subdomeniu sau folder?
    De Hapiuc Robert în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 56
    Ultimul Post: 10th April 2015, 14:07
  2. Mutare domeniu pe folder
    De MarianG în forumul WordPress
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th January 2013, 22:42
  3. cum creez http://sub-subdomeniu.subdomeniu.domeniu.ro ?
    De Cika-Bum în forumul Server side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th December 2010, 03:17
  4. Upload un folder intreg
    De CristiC în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th November 2008, 14:42
  5. folder virtual parolat
    De alfie în forumul Server side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th March 2008, 10:27

Permisiuni postare