va salut. In urma cu ceva timp, Google mi-a blocat contul Adsense. Exista vreo sansa sa-l deblochez? Daca da, astept sfaturi de la voi.
Multumesc anticipat
va salut. In urma cu ceva timp, Google mi-a blocat contul Adsense. Exista vreo sansa sa-l deblochez? Daca da, astept sfaturi de la voi.
Multumesc anticipat
motivul blocarii: click-uri date Am avut un "prieten" care a dat cateva click-uri pentru a imi bloca contul
Eu cu problema asta am inceput discutiile pe Seopedia, din pacate in 99% din cazuri ramai cu el blocat. Si cu banii pierduti. Sper sa ai mai multa bafta ca mine!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
. Mda. Asa este. Prietenul la nevoie se cunoaste.
Daca reusesti sa "repari" ceea ce spun ei ca ai gresit, poti face o reconsiderare de aici: Contul AdSense ar putea fi dezactivat din motive legate de politică - AdSense Ajutor
Daca motivul este "Clickuri invalide" nu cred ca mai poti face ceva, dar macar incearca.
Depinde f mult si de vechimea contului si siteul pe care aveai anuntul.
Pe ce site aveai AdSense?
din cate vad nici unul din el nu e banat adsense... conform bannedcheck.com (un tool cu care verific eu siteurile banate in adsense)
is Not Banned from Google AdSense!
este posibil sa fi avut si pe alte siteuri....?
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)