Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Redirect 301 Cpanel

tonks este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit Redirect 301 Cpanel

Am si eu o problema aparent nerezolvabila, dar sunt convinsa ca va fi cineva mai cunoscator ca mine care sa ma salveze. Problema suna in felul urmator: din cauza faptului ca...Sincer nu cunosc cauza, dar in loc de www domeniu. ro imi apare domeniu. ro (si in motoarele de cautare, si atunci cand intru pe www domeniu. ro se redirectioneaza catre domeniu. ro).

Problema este ca google considera ceva in poveste duplicate page content, ceea ce am inteles ca este o problema destul de serioasa.

Am incercat sa fac un redirect 301 in cpanel, dar cand incerc sa intru pe site imi apare fie 500 Internal server error (daca atunci cand fac redirectul scriu domeniul fara / la final). Am gasit pe un forum ca aici ar fi problema, astfel incat am scris domeniul catre care sa redirectioneze (varianta cu www) cu / la final si imi apare urmtoarea eroare: redirecting loop.

Problema mea este cam evidenta: nu sunt doctor in materie. Stie cineva, sau are cineva experienta in cpanel cat sa imi spuna si mie pas cu pas ce ar trebui sa fac? Sincer, imi este frica sa nu stric mai mult decat sa fac bine daca o fac dupa ureche.

Multumesc frumos si raman datoare cui imi da si mie o solutie!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

De ce nu faci redirect 301 din htaccess? Ceva de genul:

RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domeniu.org
    RewriteRule (.*) http://www.domeniu.org/$1 [R=301,L]

Si in webmaster tools la setari poti alege ca domeniu principal sa fie cu sau fara www si atunci n-o sa mai considere duplicat
    Signatura lipsa

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Buna dimineata,

Putin exercitiu nu strica : 301 - step by step :
    Partea cu si fara www - se poate rezolva din google webmasters (ca preferinta) dupa ce o rezolvi htacces

Bafta
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de tonks Vezi Post

Problema este ca google considera ceva in poveste duplicate page content, ceea ce am inteles ca este o problema destul de serioasa.
    Stai linistita. Daca www. domeniu.ro - se redirecteaza catre domeniu.ro (fara www) nu e nici un duplicate content. Singura "problema" e ca nu vei aparea niciodata in google cu "www. domeniu.ro", dar nu afecteaza cu nimic.

In schimb daca nu exista redirect, atunci da ..poti sa zici ca era "duplicate-content".
    Hmm..ar merge o lada de bere

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Mi se pare bizar faptul ca la un moment dat ai intrat intr-o bucla cu redirectionarile.
    Daca site-ul e pe platforma WordPress, la Setari > Generale trebuiesc puse "Adresa WordPress (URL)" si "Adresa sitului (URL)" sub forma dorita, cu sau fara www . Deci la ambele va fi aceeasi forma. Imediat dupa, se verifica functionalitatea.
    E posibil ca din cauza aceasta sa fi intrat in bucla.
    Abia apoi se va face redirectionarea 301 in htacces, asa cum s-a spus mai sus si apoi va fi setata si in Google webmaster tools.

Am uitat sa spun, daca se trece de la o forma la alta, cave timp totul va fi dat peste cap in Google. Va dura putin pana va fi indexat tot continulul pe noua adresa, iar cuvintele cheie pentru continut se poate intampla sa nu mai coincida cu cele vechi sau sa nu mai aiba aceeasi importanta. Cu toate astea nu am observat scaderi semnificative ale traficului in acea perioada.
    Daca se foloseste un modul pentru sitemap trebuiesc facute si la acela modificarile.
    Ultima modificare făcută de Mishu; 2nd April 2013 la 02:55.

tonks este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu am reusit redirectionarea catre www, dar am redirectionat www catre non-www si nu-mi mai apare duplicate content.

Multumesc tuturor pentru ajutor!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Probleme Cpanel
    De felix în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th February 2013, 10:27
  2. Analytics vs cPanel
    De Claudiu B în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st February 2011, 19:44
  3. Intrebare redirect 301 din cpanel
    De bubu07 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st January 2010, 23:54
  4. Probleme CPanel
    De guitz în forumul Hosting
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 21st October 2008, 00:06
  5. cpanel redirect
    De florin în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th September 2007, 16:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.