In ultima vreme se pare ca cei de la Cpanel au avut foarte mari probleme, foarte multe servere virusate, cateva detalii importante aici Determine Your System's Status
In ultima vreme se pare ca cei de la Cpanel au avut foarte mari probleme, foarte multe servere virusate, cateva detalii importante aici Determine Your System's Status
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
pai... cred ca de asta ar trebui sa se intereseze firma de hosting, nu?
Signatura lipsa
Da, dar firmele de hosting de multe ori descopera problema tarziu, poti sa dai 2-3 comenzi ca sa vezi daca situatia este sub control.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
sI EU AM AVUT PROBLEME
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ieri mi-am mai facut o modificare la sever-ul dedicat, cred ca am facut un lucru bun si l-am putea incadra in manualul de securizare de la urmatorul thead: Tutoriale Securizare Server, Site, Blog wordpress, Mail si altele
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)