Desi la tine nu este marea problema seo ci continutul. Pur si simplu nu ai continut suficient bun. Aici nu ma refer la nr de articole ci la dimensiunea lor. Uite de ex http:// mystreet7.com/linux/controlarea-dslr-ului-folosind-calculatorul-ubuntu]mystreet7. com. html - 201 cuvinte. O alta problema sunt url-urile de genul http:// mystreet7.com/linux/dezactivare-eroare-apport-ubuntu-12-04-has-experienced-an-internal-error .html Dezactivare eroare Apport – Ubuntu 12.04 has experienced an internal error | MyStreet7[/url] - sunt suficiente intre 3-5cuv nu tot titlul in url. Incearca sa folosesti etichete, fara sa exagerezi. Daca nu ai idei te poti folosi de propriile dateoferite de Google Analitycs (setezi toata perioada) si de webmaster tool ( trafic => interogari de cautare). Nu trebuie neaparat sa te axezi aiurea pe anumite cuvinte cheie pentru ca din ce vad ai un blog generalist si e bine sa il menti asa dar cu o imbunatatire a titlurilor. Uite ceva genul cred ca te poate ajuta ca sa iti dai seama cum sa faci titlurile (click aici). Din cate observ eu din o simpla cautare si o scurta verificare a catorva site-uri nu esti singurul in situatia asta.
Site-ul tau nu este rau. Trebuie doar sa te folosesti de ce ai: informatiile din Analitycs si webmaster tool la care sa adaugi un continut mult mai complex si cateva taguri relevate paginilor respective. Trebuie sa te gandesti la ce au vizitatorii/posibili vizitatori nevoie si este imposibil sa nu iti creasca traficul. Apropo, schimba si tu titlul de la home din "MyStreet7" in ceva mai informativ gen MyStreet7 => Informatii utile din It ... blablablabla despre ce este vb in site-ul tau, fara sa il faci de 100 de cuvinte.
Hai sa iti mai dau un exemplu. In loc sa faci un articol cu "Cea mai buna alternativa pentru Google Reader – Good Noows" poti sa faci unul mult mai mare cu mai multe variante la Google reader ca tot e frenezia asta la aflarea vesti ca Google inchide acest serviciu.
* Sa nu uit. Sa nu te apuci sa modifici toate titlurile si sa pui numai cuvinte cheie ca faci o mare greseala. Blogul tau nu se poate baza prea mult pe anumite cuvinte cheie. Incearca sa scrii pentru vizitatori si acolo unde este cazul poti adauga in titlu h1 etc. cuvinte sau variati de cuvinte si incearca sa scrii despre noutatile in domeniu sau despre problemele care apar, ex: inchiderea Google Reader. Aici trebuie sa vi cu informatii la greu, exemple, alternative.
Sper ca te-am ajutat putin.
Si ca sa citez din clasici: Funda? =)))))))

oferite de Google Analitycs (setezi toata perioada) si de webmaster tool ( trafic => interogari de cautare). Nu trebuie neaparat sa te axezi aiurea pe anumite cuvinte cheie pentru ca din ce vad ai un blog generalist si e bine sa il menti asa dar cu o imbunatatire a titlurilor. Uite ceva genul cred ca te poate ajuta ca sa iti dai seama cum sa faci titlurile (click
Răspunde cu citat