Nu am analizat site-ul tau decat fugitiv ca sa pot sa indicatii directe la subiect
Dar cum a spus si dan nisa ubuntu nu este prea aducatoare de trafic
De ce link-urile interne se deschid blank? E neplacut pentru vizitator si poate google tine cont si de asta, mi sau deschi 5 ferestre rasfoind la tine pe site
In afara de optimizare conteaza si nisa, eu am avut un site pe o nisa cu concurenta mare am ajuns primul la tot ce mi-am propus si am constatat ca nu puteam depasi 50 unici, atat era nisa.

Structara de link-uri inbound care este? Ai link-uri majoritar din directoare si comentarii? Ponderea ancorelor? Cate ancore pe brand cate pe cuvinte generaliste, ai link-uri spre paginile interne?

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
O data postat un articol nu ii mai modifici titlul decat in conditii exceprionale deoarece se schimba si URL si G trebuie sa-l reindexeze.
Nu se modifica url daca modifici titlul in WP, se modifica doar daca schimbi slug
Google reindexeaza oricum dar trebuie sa ai rabdare chiar si o luna sa vezi care sunt efectele schimbarii in google, uneori si mai mult
Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
Succesul blogului depinde in mare masura de keywords research [degeaba scrii despre ceva care nu se cauta] dar si de legaturile pe care i le creezi.
Asa este, ajuta si long tailul, uneori poate aduce mai mult trafic decat cuvintele principale, dar trebuie sa te orientezi bine la ce cautari vrei sa ajungi in fata
Alege mai bine titlurile de exemplu "Cum incarcam si descarcam rapid pozele pe Facebook" incercam nu are ce cauta in titlu, te gandesti ca si cum ai cauta tu pe google si asa poti sa pui un titlu de genul "cum descarc pozele de pe facebook" parca suna mai ok