Stefan:
Dupa cum am scris si mai sus, am vrut sa scriu oarecum ceva diferit fata de ce se gaseste pe ro..sau ma rog..articole care nu sunt asa cunoscute. Chestie care imi dauneaza oarecum la trafic. O sa incerc sa exersez mai mult in Googe Adwords cu toate ca rar l-am folosit. Incerc sa fac urmatoarele url-uri cat mai scurte. Presupun ca daca as revenii la cele vechi, as da totul peste cap. In mare parte, tot ce am facut pana acum, va ramane asa, dar voi avea grija in continuare de sfaturile voastre.
Tagurile le-am scos din indexare pentru a ma feri oarecum de continut duplicat, plus ca unele articole au taguri foarte proaste..in special cele de la inceput pentru ca nu stiam atunci prea bine cum trebuie sa fac.
Din pacate, tema mi se pare ca are setat h2 la titluri. O sa ma uit prin codul acesteia sa vad daca pot face ceva, cu toate ca nu ma pricem foarte bine la php.
Multumesc de acel link, o sa imi arunc o privire imediat.
Mi-a fost de ajutor si raspunsul tau, alaturi de cele ale colegilor de mai sus.
Sunt multumit totusi ca m-am lamurit ca problema nu e cauzata special de numele domeniului, sau de problemele din trecut. Ci doar de abilitatile mele care nu sunt asa de performante in cautarea celor mai potrivite cuvinte / subiecte pentru titluri si articole.

Răspunde cu citat