Am observat ca blogul siteului mergea destul de bine.. avem undeva la 40-60 vizite insa in ultimele doua zile 25-27. De ce a scazut asa brusc? A fost vreun update [zoo`..] ?
A mai patit si altcineva ?
![]()
Am observat ca blogul siteului mergea destul de bine.. avem undeva la 40-60 vizite insa in ultimele doua zile 25-27. De ce a scazut asa brusc? A fost vreun update [zoo`..] ?
A mai patit si altcineva ?
![]()
Ofer servicii de WebDesign si Coding pe forum insa am si un portofoliu .
Eu am patit ceva foarte ciudat astazi.
Am un site situat pe prima pozitie pentru un anumit keyword, care sta acolo bine mersi de mai bine de un an. A trecut de toata gradina zoologica...si de panda si de penguin...dar azi am observat ceva ciudat...si anume...pur si simplu a disparut din google pagina respectiva pentru acea cautare. Pentru alte cautari totul era ca inainte.
Vreau sa zic ca site-ul nu a fost banat sau scos din google. Are cineva idee de vreun update?
Am un blog cu Amenajari Interioare
Ceva asemenator patesc si eu.. insa la mine variaza pozitia. Ieri spre exemplu pentru unul din cuvintele cheie, de pe pozitia 2, siteul coborase undeva spre pozitia 8. La cateva ore isi revenise.
Este vorba de .com sau .ro?
La mine am observat doar variatiile zilnice "normale". Se vorbea de un update major, dar momentan site-urile cu linkuri cumparate inca sunt in top...
Eu am observat usoare cresteri de trafic in ultimele 2-3 zile, dar s-a adaugat continut periodic si probabil acesta este si motivul (.ro).
este vorba de .ro
si la mine se adauga continut periodic. Se face promovare constant (nu spam). Variatie mare de ancore, articole...tot tacamu ca la carte![]()
Este vorba de un domeniu .ro.
Astazi a crecut de la 27 -> 36.. M-am uitat pe "monitor" iar hostul nu a fost picat, sa fie aceasta cauza..
La o diferenta de doar 10-20 de vizitatori, in cazul tau, nu cred ca poate fi vorba de penalizare sau ceva de genu.
Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.
Cred ca vb-este de pozitie in google si nu de vizitatori...
sper....![]()
Din cate stiu eu, a rulat, sau inca ruleaza un Panda, asa ca, aveti grija. Ca sa va dati seama daca s-a intamplat ceva major, incercati acest tool: Panguin Tool - Barracuda Digital
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)