Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: părere/sfat pentru a îmbunătății site-ul

Vizualizare arbore

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit părere/sfat pentru a îmbunătății site-ul

Am creat de curând un site de afiliere de tip magazin virtual. Se aseamănă din toate punctele de vedere și momentan i-am adăugat vreo 15 produse cu descrierea copiată de pe site-ul producătorului.
    Nu m-am ocupat de promovarea lui, în fond ieri i-am dat drumul. Am apucat aseară pe la ora 22 și ceva să îl bag și în google webmaster tools iar astăzi primesc următorul mesaj :

Google Webmaster Tools: Quality Issues on nume.org - Numbers Resources and Information. This website is for sale! Dear site owner or webmaster of nume.org - Numbers Resources and Information. This website is for sale!,
    We've detected that some of your site's pages may be using techniques that are outside Google's Webmaster Guidelines.
    Specifically, we detected low-quality pages on your site which do not provide substantially unique content or added value. Examples could include thin affiliate pages, doorway pages, automatically generated content, or copied content. For more information about unique and compelling content, visit Little or no original content - Webmaster Tools Help.
    We encourage you to make changes to your site so that it meets our quality guidelines. Once you've made these changes, please submit your site for reconsideration in Google's search results.
    If you have any questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.
    Sincerely,
    Google Search Quality Team
    Să înțeleg că site-ul a și fost banat? Păi nu are nici o zi de când i-am dat drumul deci nu prea văd cum ar putea să primească suspendarea. Să fie oare doar un mesaj sau chiar a fost eliminat din rezultate(rezultate pe care nu le are )

E prima oară când mi se întâmplă ca la o zi de când am pus site-ul pe picioare să întâmpin problema asta.

PS: Linkurile în posturi le am de afiliat 2 parale. Mi-a fost prea lene să le convertesc în linkuri de genul goo.gl sau bit.ly . Să fie și asta o problemă ?

PS2: Domeniul este unul ”EMD”

PS3: Am cenzurat adresa site-ului. Pentru cei care se pricep bine și îi cunosc , le pot trimite PM cu adresa completă a site-ului
    Ultima modificare făcută de N.Paul; 7th February 2013 la 11:29.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. o parere si un sfat va rog
    De lucianbucica în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th December 2011, 10:06
  2. O parere. Si un sfat..
    De Pancu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd September 2011, 21:57
  3. Sfat site afiliere
    De Popescu Marian în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 4