M-am uitat in studiul de caz. Incoerenta intre anchor, meta title si structura de linkuri, h1, h2.... Forumul asta mai trebuie si citit... fara suparare amicule![]()
M-am uitat in studiul de caz. Incoerenta intre anchor, meta title si structura de linkuri, h1, h2.... Forumul asta mai trebuie si citit... fara suparare amicule![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
din experienta mea reclama platita pe facebook merge de minuneSi de ce nu, sa ma axez si pe facebook.. [..dicutabil aici..]
4 sapt zic ioDupa postarea acestor articole si pe siteul propriu si pe cele de pe aceeasi nisa cam ce perioada au nevoie pentru a fi indexate ?
Pot grabi procesul ?
e bine sa nu-l grabesti
cred ca nu e bine sa generalizam , nu cunosc cazul dar daca io imi fac un site si peste o luna gasesc sau cumpar un link pe un alt site de PR 7 clar ca google isi da seama ca nu e venit natural si te sanctioneaza. Dar; daca timp de 2 ani faci site building si dupa 2 ani pui un link pe un site de PR 7 nu cred ca te va sanctiona.Mai avem pe forum, un coleg, care a trimis dintr-un articol postat pe un site cu PR7 (daca imi aduc aminte bine), si dupa doua saptamani, nu si-a mai regasit site-ul in serp.
ca o concluzie a tot ce s-a scris: rabdare, rabdare, rabdare![]()
Lectia numarul 1 primita la Psihologia Publicitatii: daca incerci sa obtii un "boom", un rezultat spectaculos, el va veni, desigur. Problema este curba lui Gauss, si anume ca la fel de repede va si disparea efectul creat. Ori, avand in vedere faptul ca tu incerci sa construiesti o afacere aici (cred ca vrei sa o ai si pe viitor si nu doar acum) prin "grabire" si apelare la tot felul de metode nu chiar ok, tot ce vei obtine va fi un boom de profit si dupa aceea inapoi unde erai. Inapoi ai sa ajungi, ca toate se supun curbei blestemate, dar poti prelungi procesul si sa-l faci mai putin abrupt, construind o campanie de promovare serioasa, cu o baza solida si... inceata.
O alta problema, pe care am observat-o la marea majoritate a "afaceristilor" romani: vor sa creasca fara sa investeasca. Tu vrei sa faci SEO si promovare, incepator fiind. De ce crezi ca sunt agentii care fac asta? Pentru ca nu oricine e capabil sa o faca. Iti trebuie experienta, cunostinte, metode si multe altele. Ce vrei tu sa faci e ca si cum te-ai apuca sa iti construiesti singur casa (sau sa-ti tii singur contabilitatea), numai ca sa nu mai platesti un om in plus. Totusi, pentru asta se fac facultati - si nu se fac pentru ca oricine, fara studii, poate ajunge la acelasi rezultat. Probabil, daca te-ai apuca sa-ti faci singur casa sau sa-ti tii contabilitatea, ti-ar iesi o pospaiala care la primul vant s-ar da peste cap.
Cam asa e si cu SEO, site-ul si toti oamenii care vor sa scoata bani fara sa investeasca.
Daca tii, totusi, mortis sa fii econom, sfatul meu: fiind pe wordpress, ai si blog. Posteaza minim 3 articole pe saptamana, bine optimizate pe cuvantul cheie, de calitate, interesante si citibile, promoveaza-le (dar intr-un mod frumos si corect), ai rabdare si incet, incet, au sa apara si rezultate. Vezi si ce long tails exista, axeaza-te si pe ele si ia, totusi, serios in considerare primele mele sfaturi (ca si ele vin de la oameni mai experti decat noi).
Corect
I-am raspuns pe pm cam acelasi lucru: alt domeniu nou si sa apeleze la o firma sau un coleg cu experienta.
Testele se fac pe domenii proprii, gen tentativa mea de pisici persane. In veci nu voi scoate nici banii pe hosting sau nume domeniu, dar experienta insa e imensa.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)