Cine ma poate ajuta - am schimbat hostul pentru un site wordpress si acum imi da Error establishing a database connection
Cine ma poate ajuta - am schimbat hostul pentru un site wordpress si acum imi da Error establishing a database connection
Problema este de la baza de date.
Daca s-a schimbat numele bazei de date, utilizatorul, parola si hostul (probabil a ramas tot localhost, dar la unule firme de hosting este diferit), mergi in wordpress, deschide fisierul wp-config.php si adaugi noua baza de date, utilizatorul cat si noua parola si hostul daca s-a schimbat. Copiezi iar pe ftp fisierul si ar trebuie sa functioneze.
Daca nu reusesti ce ti-a spus Calin B, da-ne te rog un link sa te putem ajuta, mai bine.
Ar trebui sa fie suficient actualizare dbname, dbuser si dbpass din config, asta daca sql-ul este up![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Cel mai bine e sa testezi conexiunea asa.
1. Creezi un fisier test.php si dai paste cu datele tale aici
2. Rulezi fisier pe serverCod PHP:<?php
$con = mysql_connect("localhost","numeBazaDeDate","parola");
if (!$con)
{
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
// some code
?>
3. Dupa ce vezi ca merge actualizezi si wp-config
Exact acelasi lucru il face si wordpress cand ii afiseaza eroarea: Error establishing a database connection
Este clar ca legatura cu baza de date nu este.
Este ok ceea ce ai zis si tu, dar este munca in plus.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)