Vreau să-mi pun saitul la semnătură și aș vrea să știu de cîte mesaje am nevoie.![]()
Vreau să-mi pun saitul la semnătură și aș vrea să știu de cîte mesaje am nevoie.![]()
Prefer un răspuns la întrebarea mea. Miștourile nu le iau în seamă!
ai citit regulamentul forumului in toti acesti ani ?
arunca o privire...si nu mai umple forumul cu intrebari de prost gust.
Cand ajungi la 5 bulinute rosii in dreptul contului poti sa-ti pui si banner sus, inaintea mesajelor.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Salut,
1.B. Nota explicativa asupra semnaturii: Exista doi algoritmi automati care decid daca si cum un utilizator poate utiliza semnatura acestuia. Membrii care au sub 50 de posturi nu pot avea semnaturi (deloc). In cazul in care regula de mai sus este depasita (membrul are peste 50 de posturi), in cazul in care se va scrie un post care va avea sub 25 de cuvinte, acel post nu va avea semnatura anexata.
Sursa : Regulament Seopedia
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
In cazul in care nu ai loc destul, (depinde de rezolutia monitorului), poti posta si la mine in semnatura, gratuit.
Dar la mine o sa apara doar pe rezolutii mari, 1680 +, asa ca boot-ul de la google nu le vede. Depinde ce vrei sa postezi, daca vrei link-uri, boot-ul vede doar primele 4, deci restul nu le vede, din cauza rezolutiei. Daca vrei mesaje pentru useri, atunci e ok, pot posta la mine in semnatura, pentru ca majoritatea au rezolutie mare, si pot citii tot.
Sa-mi trimiti te rog ce vrei sa adaug la mine in semnatura, pana cand poti tu, sau ce nu incape la tine!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Sau poti sa vorbesti cu un admin sa iti puna site-ul langa sigla seopedia![]()
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Mai bine ne ocolesti tu pe noi.
Daca ai dat bani sau altceva ca sa ai acces la cont doar sa postezi in Marketplace sau pentru semnatura, ai dat degeaba![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)