Persoana care detine site-ul te poate raporta la google si paginile copiate de la el de pe site vor fi scoase din indexul google.
Daca tu vrei sa te risti este treaba ta !
De intrebat am intrebat si eu mediafax si alte milioane de ziare daca pot prelua si raspunsul a fost ca da dar cu 1000 ron/luna fara sa pot sorta stirile (raspunsul mediafax).Asta se intampla acum un an si jumatate.
Sunt site-uri care merg bine si care copiaza integral dar probabil ca s-au inteles cu ziarele respective sau chiar sunt detinute de ele.
Mai bine te apuci de tradus niste articole de pe site-uri in engleza (nu mediafax) si le faci astfel incat sa para/fie originale . Cred ca e mai sigur asa decat sa copiezi din Romania.
Multe dau posibilitatea de preluare doar sub forma de widget : wallstreet,ziare,com etc,realitatea si probabil nu vor fi de acord cu cele 500 caractere cat timp ele ofera widget de preluare .
Informatia nu intra sub incidenta drepturilor de autor. Informatia circula liber si trebuie sa fie accesibila oricui.
Daca prezinti informatia in forma aleasa de tine (rescris) esti ok.
Trust, but verify.
Pai eu am cumparat recent domeniul topmonden.ro , mi-ar fi foarte greu sa scriu articole originale din viata mondena.. Dati-mi o idee..
Aradean, daca nu vii cu ceva original, ai cumparat domeniul degeaba. Nu e prima data cand ceri idei. Copy-paste-ul nu te ajuta, indiferent ce metoda de preluare a articolelor ai incerca.
Ti s-au dat idei: pe site-urile de afara curg stiri non-stop despre vedete si mondenitati. Incearca sa faci ceva plecand de la asta. Tradu articole de afara, adauga-le opinii personale si publica-le etc. Cu feed / copy-paste doar iti pierzi vremea.
Daca ti-e greu sa scrii articole sau sa pui pe altcineva sa le scrie, e clar: nu e de tine asa ceva.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am inteles ! Deci mai bine articole mai putine si de calitate decat multe si copiate.. Atunci am sa incep sa scriu si sa adun autori carora sa le dau unele avantaje si sa construiesc ceva de calitate.
Eu stiu ca mai intai ai o idee, dupa care cumperi un domeniu si nu invers. Asta ca sa nu ajungi la celebra intrebare: oare ce sa fac cu el?
Cand activam pe nisa asta, site-uri ca showbiz.ro traduceau la greu de pe celebuzz.com, celebgossipz.com, etc.
O idee: secretul nu e neaparat sa scrii cat mai mult, ci sa iesi cat mai rapid in cautari. Daca vrei trafic, asta se poate obtine foarte usor, nu e neaparat o problema.
Fa in asa fel incat articolele sa fie indexate instant si sa apara rapid in cautari si poti sa rescrii linistit.
Problema e ca un astfel de trafic NU CONVERTESTE, NU ADUCE BANI.
Acum cateva luni a fost un cutremur la ora 3 noaptea. Eu si cu cei de la Mediafax am fost primii care am scris despre treaba asta, iar pana dimineata aveam vreo 7000 de vizualizari si doar 20-30 de centi in Adsense. Consumi banda la hosting degeaba din punctul meu de vedere. Trebuie sa iei in considerare si faptul ca la cateva minute de la publicarea unei stiri bomba, stirea respectiva este preluata de alte site-uri de profil, deci ai sanse relativ mici sa mai prinzi o felie.
My 2 cents.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Deci sa inteleg ca nu ii profitabila nisa? Dar daca ai 7000 vizite nu poti face bani din vanzare spatiu publicitar etc..? Sau ai vrut sa zici altcevA?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)