Ei bine, de ce factori trebuie să ținem cont pentru a spune că un domeniu este premium sau nu? Dacă celelalte .tld sunt ocupate, de numărul de cuvinte căutate?
Mulțumesc, aștept un cunoscător să-mi răspundă la întrebare !
Ei bine, de ce factori trebuie să ținem cont pentru a spune că un domeniu este premium sau nu? Dacă celelalte .tld sunt ocupate, de numărul de cuvinte căutate?
Mulțumesc, aștept un cunoscător să-mi răspundă la întrebare !
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
eu as zice ca interesul pe care-l au altii pentru el il face premium
uita-te pe name.com la ce domenii le considera ei premium si te crucesti
Eu as considera un domeniu premium daca :
- e scurt in jur de 5-7 caractere
- usor de retinut
- relevant pentru domeniu lui
- cand vezi numele domeniului stii ce vei gasi pe site
De genul studentul.info![]()
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
E premium daca e de valoare mare. Treaba cu premium e subiectiva la fel cum e si treaba cu valoarea. Probabil ca la o valoare de peste cateva mii de euro, poti considera ca e premium.
Caut cu jingle.ro.
Păi și de exemplu, dacă vine acuma un tip la mine și îmi zice că e domeniu premium, eu cum îmi pot da seama că ceea ce spune este adevărat? ce trebuie să urmăresc în astfel de cazuri?
Valoarea domeniului, numărul de căutări pe lună, dacă celelalte extensii sunt ocupate?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Daca celelalte extensii sunt ocupate nu inseamna ca e premium.
Daca e un domeniu pe care multi l-ar scrie direct in bara browserului, atunci e probabil sa valoreze mult si sa fie premium. (gen poker.com, filme.ro, ziare.ro etc)
Daca e emd pe diverse cautari, chiar cu multe cautari pe luna, dupa parerea mea nu e premium.
Caut cu jingle.ro.
dinstup.ro are trasatura de premium?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)