Doresc cateva sfaturi pentru o promovare CAT MAI BUNA a unui site de chat gen livejasmin . Exclus adwords. Evident cu o suma cat mai mica destinata publicitatii ar fi ideal.
Va multumesc anticipat .
Doresc cateva sfaturi pentru o promovare CAT MAI BUNA a unui site de chat gen livejasmin . Exclus adwords. Evident cu o suma cat mai mica destinata publicitatii ar fi ideal.
Va multumesc anticipat .
pentru a avea succesul unei promovari a unui produs trebuie sa iti satisfaci clientii care iti calca pragul. Se promoveaza ca orice alt site
Ai zis-o. Stii macar ce e livejasmin?
Laurentiu, eu am dat o mana de ajutor la administrarea unui studio de videochat, deci sunt cat de cat in tema. Din punctul meu de vedere, ai 2 posibilitati:
1. paid traffic, paid traffic, paid traffic;
2. dezvolti o retea de bloguri adult, cu filme embeed, pe care incerci sa le promovezi prin metode clasice pe adult: link exchange, banner exchange, link-uri in directoare platite and so on. Nisa aceasta e deja intesata de rechini cu bani, deci cred ca sa faci SEO cu succes este destul de greu, mai ales in conditiile in care nu ai un buget prea mare.
Personal, as cauta cateva modele de top si le-as propune sa le fac site-uri de prezentare, site-uri pe care as pune bannere (in pozitii cat mai convenabile) catre site-ul meu. Banuiesc ca e un site de afiliere pentru un site de videochat, nu?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)