Multumesc de sfaturi. Nu inteleg ce este exact ''Guest post''.
Blogurile de imobiliare incerc sa le ridic si pe ele la minim pr 2-3 si in articole nu pun in fiecare link cater site.Atunci cand ajung la pr 3-4 devinde destul de puternic nu? intr-un articol pun un link catre un site, in urmatorul articol pun catre alt site tot imobiliare, si am articole in care nu sunt deloc linkuri. deci linkurile din articole catre acelasi site se repeta la cateva articole, la al 5-lea articol dar catre alta pagina si alt text link.. Am mai multe siteuri de imobiliare din Sibiu de promovat: 2 ale mele, unul de terenuri si altele de ansambluri din Sibiu unde am exclusivitate.
In prezent fac exact cam ce spui, adica articole, linkuri din articole unice in directoare de articole, inregistrare directoare dar mai slabut, mai rar comentarii pe forumuri si articole in alte siteuri, bloguri.
Ce nu stiu din nou:
-ce fregveta ar trebui sa am la postarea de articole in directoarele de articole unde sa am linkuri catre acelasi site( zilnic, la cate zile?, cate linkuri in articol)
- daca pot pune acelasi articol identic ,unic defapt la inceput , pe 3-4 directoare de articole
- daca pot pune in acelasi articol 1-3 linkuri catre siteuri diferite, cuvinte diferite, toate d eimobiliare
- directoarele de articole trebuie sa fie de domeniul imobiliare, sau e ok daca se selecteza doar zona de interes din directorul de articol: afaceri sau imobiliare( depinde de fiecare)

Răspunde cu citat