Voi dati importanta erorilor din The W3C Markup Validation Service Cand am verificat site ul meu prin acest tool, am primit ca rezultat 34 Errors. A incercat cineva sa rezolve acest gen de erori?
Voi dati importanta erorilor din The W3C Markup Validation Service Cand am verificat site ul meu prin acest tool, am primit ca rezultat 34 Errors. A incercat cineva sa rezolve acest gen de erori?
Eu am cateva siteuri la care am incercat sa repar aceste tipuri de erori si am reusit. Nu am suficiente cunostinte despre influenta sa dpdv SEO, insa pe woorank,com (website review seo tool pe care il folosesc) acest lucru este un factor in stabilirea rankingului, deci probabil are o oarecare importanta.
tot pe woorank am descoperit si eu acest tool. Incerc sa rezolv cat mai multe probleme, pt ca am niste probleme cu indexarea si nu stiu de ce.
Subscriu la Alex
De cand e lumea si pamantul google nu a tinut cont de corectitudine cod, neavand contract cu vreun serviciu de standardizare.
Treaba robotului de indexare e sa gaseasca informatia si atat.
Cu ani in urma habar nu aveam ce e ala head/body si totusi google indexa paginile fara probleme. Inca ma mai minunez![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Am inteles. Ms frumos pentru raspunsuri!
Este important ca site-ul sa fie afisat corect pe toate browserele (inclusiv versiuni mai vechi ale acestora). Chiar daca validezi site-ul nu ai garantia ca el va fi afisat corect in toate browserele.
Cand realizam/cumparam o tema trebuie sa tinem cont si de rezolutii pt. ca nu toti au monitoare cu rezolutie mare.
Si nu trebuie sa uitam de viteza de incarcare a paginii (ce tine de tema).
In rest... istorie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)