10th September 2012, 20:18
1 out of 1 members found this post helpful.
PageRank in Blogger
Eram in Spania acum vreo 2 ani si mi-am facut un blog gratuit la Blogger, era scris in limba romana doar ca era pe xyz***.blogspot.es, (terminatia .es nu am ales-o eu, a fost alocata automat, cred ca atunci cei de la blogger nu aveau .ro ) dar de vreo jumatate de an cei de la Blogger au schimbat terminatia blogului si acum este .ro, eu inainte aveam un PR bunicel la blog, dar de cand au schimbat am ajuns la PR nealocat, stie cineva de ce se intampla asta, sau daca isi va reveni vreodata? Chestia este ca daca tastez blogusl in browser cu .es....redirijeaza catre .ro si eu inainte am facut linksbuilding pentru blog folosind terminatia .es , oare acum trebuie sa o iau de la capat cu .ro ? Multumesc
10th September 2012, 20:27
Cod:
<script type='text/javascript'>
var blog = document.location.hostname;
var slug = document.location.pathname;
var ctld = blog.substr(blog.lastIndexOf("."));
if (ctld != ".es") {
var ncr = "http://" + blog.substr(0, blog.indexOf("."));
ncr += ".blogspot.es/ncr" + slug;
window.location.replace(ncr);
}
</script>
Introdu codul asta inainte de </head> si oricine va intra, indiferent din ce tara, va fi redirectionat catre domeniul cu .es
10th September 2012, 20:32
Stai linistit, google ia in calcul link-urile catre oricare terminatie.
Acum google pune extensia tarii de unde intri, daca vei fin in spania, vei vedea tot .es, in germania .de si asa mai departe.
Lasa sa fie .ro pentru romania ca este mai bine asa
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
11th September 2012, 08:57

Postat în original de
madalin_wrc
eu inainte aveam un
PR bunicel la blog, dar de cand au schimbat am ajuns la
PR nealocat, stie cineva de ce se intampla asta, sau daca isi va reveni vreodata?
nu stiu daca asa este dar ei defapt ti-au modificat adresa url si atunci e normal sa se modifice si PR dar google ar trebui la urmatorul PR sa iti dea inapoi PR-ul