Tag-urile "alt" si "title" la poze
Cat de mult ajuta din punct de vedere seo?
Care este mai important?
Cand se foloseste unul, cand celalalt si cand amandoua?
Multumesc !
Tag-urile "alt" si "title" la poze
Cat de mult ajuta din punct de vedere seo?
Care este mai important?
Cand se foloseste unul, cand celalalt si cand amandoua?
Multumesc !
Ambele sunt la fel de importante, intrucat sunt diferite. Atributul ALT ofera informatii despre imagine celor ce nu o pot vedea din diferite motive (crawleri, browsere text, etc.). Atributul TITLE ofera informatii suplimentare celor care o vad deja, apare si la hover daca nu ma insel.
Din punct de vedere SEO la o imagine sunt importante ambele, intrucat google le citeste. Deci, tinand cont de scopul fiecaruia, faci textele ALT si TITLE ca sa completeze numele fisierului imaginii (da, si el conteaza), textul care inconjoara imaginea si scopul paginii. Asta inseamna ca aceeasi imagine pusa in 2 pagini diferite are ALT diferit pentru ca scopul si contextul se schimba.
Daca ai imagini care sunt acolo doar ca sa dea bine si nu ofera informatii suplimentare textului, in mod normal nu le pui ALT, doar TITLE, dar de obicei ele ajuta la SEO deci eu le pun cam peste tot, cautandu-le un sens ca sa scriu un ALT corect si de ajutor.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Sa nu mai deschid alt topic.
Sa spunem ca am un url gen .com/anvelope-second-hand , si cu anchor text "anvelope" (anchor text care din diferite motive trebuie sa ramana asa)
Ma ajuta din punct de vedere seo un title="anvelope second hand" ?
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
@N. Iulia te ajuta in ce sens? te face relevanta si pentru anvelope second hand, da. Si textul din jurul imaginii care contine anvelope second hand te va ajuta in sensul asta.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Multumesc pentru raspuns !
@pami
Aici vezi un test simplu cu valori alt, inclusiv cuvinte cheie in valorile exif din foto utilizate in imagini cu tricouri barbati: tricouri barbati.
@Iulia
Pana s-au hotarat colegii, am incaput testul cu title la anchor aici: Structura link
Dupa cum vezi aici, Sorin Frumuseanu Blog: Valoare title la anchor linkurile nu apar dupa valorile title (cel putin nu in top 100 link spre forum) si "expresia cu halit" deloc catre postul meu din blog.
Concluzia de pana acum: sunt relevante in masura in care sunt related la anchor. O expresie "exotica" nu are valoare.
Astept si alte pareri insa.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)