7th August 2012, 17:18
1 out of 1 members found this post helpful.
Tu n-ai inteles ce-am zis eu. Daca google se poate "loga" (adica daca poate accesa continutul ca si user logat), atunci vede ca in prima imagine si da, ajuta la SEO (cat de mult, parerile sunt impartite). Daca nu poate vedea continutul si vede doar link-ul de register, (ca user nelogat), atunci nu te ajuta deloc dpdv SEO
Signatura lipsa
7th August 2012, 21:33
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Marius Cristian
De ex. in phpBB se poate seta accesul lui GoogleBot la toate paginile (este specificata implicata o lista de cativa zeci de boti ce pot avea acest privilegiu sau nu). Presupun ca majoritatea forumurilor si cms-urilor mai mari au aceasta optiune (direct sau plugin/addon/etc.)
Cu alte cuvinte cand in user agent este specificat googlebot serverul va trimite pagina ca si cum ar fi trimite-o unui utilizator conectat => avantaje dpdv
SEO.
In celelalte cazuri (IE, FF, Chrome samd) va invita vizitatorul sa se conecteze.
Ok, multumesc de raspuns tuturor, dar tot nu m-am lamurit de ce este bine dpdv SEO sa bagi obligativitatea inscrierii pe un forum, blog, etc., decat sa lasi omul sa citeasca liber. Chiar am avut o discutie aprinsa pe tema asta cu mai multi prieteni care sunt foarte reticenti la o astfel de abordare. Au inchis pagina si cauta in alta parte si nici nu mai revin pe acolo, chiar daca informatia ii intereseaza. Vad ca se tot ocoleste un raspuns concret pe tema asta. Toti spuneti ca e bine, dar nu spuneti si de ce. Daca ar fi sa ne luam dupa exemplul dat mai sus, voi ce ziceti, e bine sa-ti pierzi vizitatori sau nu?
As dori un raspuns de genul,
Este bine pentru ca:
1.
2.
3.
si incepeti sa insirati exemple.
Poate mai ajuta si pe altii raspunsurile. Un simplu "e bine" si atat, nu cred ca stisface pe nimeni.
Multumesc!