Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 53

Subiect: Resurse gratuite - cum scriem corect?

eKoms este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd December 2010
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Dacă continui după modelul acesta, cred că ar fi o idee bună să nu păstrezi sursa citatului. Nu cred că este cineva care vrea să fie într-o listă a celor care au făcut greșeli gramaticale/ortografice pe seopedia. În schimb, mulți dintre utilizători pot vedea diferite greșeli care pot să apară. Legat de limbajul acela de messenger, nu cred că este cazul pe acest forum.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@eKoms La ce "limbaj de messenger" te referi? Poti fi mai explicit?
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de eKoms Vezi Post
    Dacă continui după modelul acesta, cred că ar fi o idee bună să nu păstrezi sursa citatului. Nu cred că este cineva care vrea să fie într-o listă a celor care au făcut greșeli gramaticale/ortografice pe seopedia. În schimb, mulți dintre utilizători pot vedea diferite greșeli care pot să apară. Legat de limbajul acela de messenger, nu cred că este cazul pe acest forum.
    De unde tot apareti ca "ciupercile dupa ploaie"? Banuiesc ca ti-ai propus sa schimbi regulile forumului, pentru ca nu poti citii posturile si nici nu poti invata seo, datorita greselilor gramaticale.

Ai 4 posturi, toate complet inutile, banuiesc ca ai prea multa treaba si ti-ai rapit un pic de timp si pt noi, astia analfabeti! Cred ca agramarpedia.ro e liber, deschide-ti un forum, si dute tare!

Cred ca e timpul sa decolez!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd December 2010
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    @eKoms La ce "limbaj de messenger" te referi? Poti fi mai explicit?
    Subiectul a fost adus în discuție mai sus. Mă refer că nu am întâlnit prea des un astfel de limbaj pe acest forum.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    De unde tot apareti ca "ciupercile dupa ploaie"? Banuiesc ca ti-ai propus sa schimbi regulile forumului, pentru ca nu poti citii posturile si nici nu poti invata seo, datorita greselilor gramaticale.

Ai 4 posturi, toate complet inutile, banuiesc ca ai prea multa treaba si ti-ai rapit un pic de timp si pt noi, astia analfabeti! Cred ca agramarpedia.ro e liber, deschide-ti un forum, si dute tare!

Cred ca e timpul sa decolez!
    Chiar nu înțeleg ce e cu atâta ură. Probabil o copilărie nefericită în care ai fost persecutat de alte persoane și acum încerci să te impui. În primul rând, sunt înscris pe acest forum din decembrie 2010 deși acest lucru nu contează că îl citeam cu mult înainte de a mă înregistra aici. În această perioadă te-ai înscris și tu, nu văd exact rostul expresiei de mai sus.

În orice caz, ar trebui să încerci să-mi citești postul inutil, din nou, și să vezi că nu încerc să schimb absolut nimic, ba chiar nu am nicio problemă cu greșelile gramaticale. Nu m-am apucat să scriu acum cu diacritice doar din cauza acestui topic, scriu așa de mulți ani. Singurul lucru pe care l-am scris mai sus a fost o sugestie referitoare la citarea greșelilor celorlalți în acest topic, sugerând că este mai bine să nu se precizeze cine a făcut greșeala respectivă. Deși nu văd rostul corectării altor greșeli de pe forum în acest topic, când un PM celui care a greșit este mult mai eficient decât să apară într-un astfel de topic, ceea ce am spus eu nu are nicio legătură cu impunerea unor reguli.

Nu te văd în măsură să mă trimiți să-mi deschid propriul forum, cât despre caracterul tău, nu felul în care scrii te reprezintă ci ceea ce scrii. Eu am preferat să citesc mai mult decât să intru în discuții, probabil de acolo doar 4 posturi inutile. Îmi pare rău că nu am oferit destul comunității pe cât am primit. Dar cu persoane ca tine, prefer să nici nu postez. Dacă tu îmi recomanzi să-mi deschid agramarpedia.ro, eu îți recomand niște consiliere psihologică.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Probabil o copilărie nefericită în care ai fost persecutat de alte persoane și acum încerci să te impui.
    Argumentum ad hominem is the logical fallacy of attempting to undermine a speaker's argument by attacking the speaker instead of addressing the argument.
    The Ad Hominem Fallacy Fallacy
    Trust, but verify.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ekoms, multumesc de sfaturi, chiar acum mi-am facut o programare, la un consilier.

Ontopic: Si mie imi pare foarte rau ca nu oferi nimic, adori sa primesti, si bineinteles sa-ti dai cu parerea, pe subiecte care de depasesc complet. Din 5 posturi, 2 sunt aici (in topic), in care se discuta gramatica limbii romane! Vezi ca mai e un topic "caut scaun ca ma doare mana de la mouse", cred ca esti la subiect acolo.

Mai ai 3 posturi: 2 in acelasi topic: "Bine v-am găsit." , in care ne explicai clar ca nu ai habar de seo, vrei sa testezi, nu te intereseaza, nu-ti dai interesul..........si unul la 3 zile diferenta, in care deja dai sfaturi :" Sfaturi optimizare cuvant cheie "greu"

Ma deranjeaza foarte tare faptul ca pur si simplu incerci sa-ti dai cu parerea: "Nu cred că este cineva care vrea să fie într-o listă a celor care au făcut greșeli gramaticale/ortografice pe seopedia.", " Legat de limbajul acela de messenger, nu cred că este cazul pe acest forum.", total inutil.

Daca in 2 ani ai preferat doar sa citesti, accepta faptul ca tipul tau de "comentariu", ma deranjeaza, pentru ca nu aduci nimic constructiv.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd December 2010
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Dan, este adevărat dar argumentele mele există. Am ales să mă adresez astfel doar datorită atitudinii lui față de mine.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Dan, este adevărat dar argumentele mele există. Am ales să mă adresez astfel doar datorită atitudinii lui față de mine.
    Nu am afirmat ca nu exista argumente.

Rog un moderator sa stearga offtopicurile de aici. Frumos ar fi sa ne dam cu parerea despre utilitatea topicurilor intr-un loc special amenajat, nu sa le stricam pe toate "ca avem si noi o parere".

Daca nu ne putem ajuta reciproc cu resurse si corecturi pe un topic separat, stergeti topicul asta (dragi moderatori) si sa lasam pe fiecare "sa se sparga in figuri" pe unde il apuca.
    Trust, but verify.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

du-te

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    du-te
    Merci! "astia analfabeti" era cu aluzie la mine

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Resurse
    De Krumel în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th October 2010, 02:28
  2. Cum scriem descrierea produsului
    De lovelife în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd August 2009, 10:23
  3. Resurse web
    De undoweb în forumul Continut web
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th September 2007, 13:30
  4. Resurse
    De Iskander în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 24th October 2006, 12:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.