16th July 2012, 18:52
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Dan
@eKoms La ce "limbaj de messenger" te referi? Poti fi mai explicit?
Subiectul a fost adus în discuție mai sus. Mă refer că nu am întâlnit prea des un astfel de limbaj pe acest forum.

Postat în original de
Tom
De unde tot apareti ca "ciupercile dupa ploaie"? Banuiesc ca ti-ai propus sa schimbi regulile forumului, pentru ca nu poti citii posturile si nici nu poti invata
seo, datorita greselilor gramaticale.
Ai 4 posturi, toate complet inutile, banuiesc ca ai prea multa treaba si ti-ai rapit un pic de timp si pt noi, astia analfabeti! Cred ca agramarpedia.ro e liber, deschide-ti un forum, si dute tare!
Cred ca e timpul sa decolez!
Chiar nu înțeleg ce e cu atâta ură. Probabil o copilărie nefericită în care ai fost persecutat de alte persoane și acum încerci să te impui. În primul rând, sunt înscris pe acest forum din decembrie 2010 deși acest lucru nu contează că îl citeam cu mult înainte de a mă înregistra aici. În această perioadă te-ai înscris și tu, nu văd exact rostul expresiei de mai sus.
În orice caz, ar trebui să încerci să-mi citești postul inutil, din nou, și să vezi că nu încerc să schimb absolut nimic, ba chiar nu am nicio problemă cu greșelile gramaticale. Nu m-am apucat să scriu acum cu diacritice doar din cauza acestui topic, scriu așa de mulți ani. Singurul lucru pe care l-am scris mai sus a fost o sugestie referitoare la citarea greșelilor celorlalți în acest topic, sugerând că este mai bine să nu se precizeze cine a făcut greșeala respectivă. Deși nu văd rostul corectării altor greșeli de pe forum în acest topic, când un PM celui care a greșit este mult mai eficient decât să apară într-un astfel de topic, ceea ce am spus eu nu are nicio legătură cu impunerea unor reguli.
Nu te văd în măsură să mă trimiți să-mi deschid propriul forum, cât despre caracterul tău, nu felul în care scrii te reprezintă ci ceea ce scrii. Eu am preferat să citesc mai mult decât să intru în discuții, probabil de acolo doar 4 posturi inutile. Îmi pare rău că nu am oferit destul comunității pe cât am primit. Dar cu persoane ca tine, prefer să nici nu postez. Dacă tu îmi recomanzi să-mi deschid agramarpedia.ro, eu îți recomand niște consiliere psihologică.