1 out of 1 members found this post helpful.
@crt
Sa mor daca stiu
Alte aspecte la care m-am mai gandit si de avut in vedere.
Sigur e nevoie de magazin cu fluturasi?
aparat-tigari.ro din Brasov - functie de magazin online dar tot site de prezentare e.
Arata... (cum arata) dar e functional 100% si are preturi mici. Comparati si voi preturile la o masina de facut tigari de la ei cu ceea ce gasiti intr-un magazin online normal.
Nu mai zic ca sculele sunt bune (am o masinarie chinezeasca electrica de 2-3 ani) si il recomand prietenilor.
Iar de avut in vedere: Okazii.ro
Chit ca okazii.ro imi e concurent pe multe cuvinte cheie, am toata stima pt ei si il recomand amicilor fara buget, eu insumi fiind client.
Ce veti vedea pe okazii: aceleasi produse din magazine, acelasi pret sau mai mic insa... fara tva.
Celor interesati le pot da pe pm un magazin magazin care vinde aceleasi produse si pe okazii.ro prin persoane fizice.
De preferat sa aruncati un ochi si acolo la produsele similare inainte sa le vindeti prin magazin.
Produse must have:
Sa zicem ca un utilizator chiar are nevoie de produsul vostru. Din ratiuni de buget, tot tks to okazii.ro am gasit multe cautari pe "nume produs+"second" sau "nume produs" ieftine okazii.
In situatia in care produsul nu e critic, ghici de unde il va cumpara.
Chiar si eu am ramas uimit sa gasesc tv tuner intern (pci) cu telecomanda la imensul pret de 30-40 lei sau am si cumparat ornamente roata matiz la imensul pret de 5 lei 
Referitor la ultimul produs: presupunand ca era cu garantie si le puteam returna, transportul costa mai mult decat produsul asa ca in multe situatii garantia nu mai e relevanta.
Revin daca mai am idei.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 24th May 2012 la 12:59.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco