Salutare,
Am observat AICI o coloana (Restrictions).
Poate cineva sa-mi explice de ce unele extensii sunt restricted iar altele nu?
Si in ce consta restrictia?
Merci!
Salutare,
Am observat AICI o coloana (Restrictions).
Poate cineva sa-mi explice de ce unele extensii sunt restricted iar altele nu?
Si in ce consta restrictia?
Merci!
Si eu sunt curios ce inseamna. Credeam ca stiu, dar m-am inselat.
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 17th May 2012 la 15:45.
Unele domenii au anumite restrictii: unele pot fi inregistrate doar de locuitorii din anumite tari (ccTLD-uri), altele sunt restrictionate pe domenii de activitate (.jobs, .aero, etc), altele sunt restrictionate de anumite detalii tehnice.
Cele ne-restrictionate inseamna ca pot fi inregistrate de oricine, ex: .com/.net/.info, de unde si faptul ca sunt mai populare si in general si mai ieftine decat cele restrictionate.
PS: Vezi ca gasesti si alte siteuri unde poti sa inregistrezi domenii, Instra au preturile duble fata de altii.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
In cazul acesta domeniul .us de ce nu este restrictionat? Eu stiam ca poate fi cumparat doar de cetatenii US.
romanii pot cumpara domenii .us ?
LE: Mersi de explicatie, Haos.
Domeniile .us sunt restrictionate. Cei de la Instra vor inregistra domeniul pe firma lor, de unde si motivul pentru care pretul e de 10 ori mai mare decat pe alte siteuri.
Lista de acolo cu restrictionari nu este o lista relevanta, multe din extensiile de acolo care sunt nerestrictionate sunt asa deoarece vor irnegistra domeniile pe numele lor. Daca vrei sa aflii ce fel de restrictii reale au extensiile, cauta la ICANN sau peWikipedia![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Merci Haos.
Am gasit o lista care sper sa fie relevanta. Are si explicatii exacte
List of Internet top-level domains - Wikipedia, the free encyclopedia
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)