E mai simplu sa pui totul intr-un cod css apoi creezi un shortcode.![]()
E mai simplu sa pui totul intr-un cod css apoi creezi un shortcode.![]()
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Nu ma inteleg absolut deloc cu css-ul. Din aceasta cauza am ales sa folosesc pluginul.
Deci stie cineva cum dau culoare citatului?
Vand Advertoriale (pr 5)
Intra in folder-ul plugin-ului -> folder css -> fisier simple-pull-quote.css
Stiu ca stiai ce inseamna, dar naCod:.simplePullQuote{ width:200px; float:right; border-top:3px #868686 solid; - schimba culoarea linutei de sus border-bottom:3px #868686 solid; - schimba culoarea liniutei de jos background: top left no-repeat url("../images/quote.png"); text-indent:10px; padding:6px; margin:10px 0 10px 10px; -webkit-box-shadow: 7px 7px 8px #818181; - schimba culoarea umbrei -moz-box-shadow: 7px 7px 8px #818181;}. Tu cred ca vrei sa schimbi background-ul, dar aici ma bate si pe mine css-ul. Exista pe aici programatori priceputi, asa ca, ii rog frumos sa citeasca si eventual sa te ajute:
Cautand rezolvarea la problema ta, am mai dat peste un plugin ce iti permite adaugarea citatelor in sidebar in widget-uri: WordPress › Quotes Collection « WordPress PluginsQ: How do I change the colors and background image on the pullquotes?
A: Override the default "simplePullQuote" class in your theme's CSS file.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)