daca ai o suita de domenii care acopera o nisa si un domeniu sa-i spunem principal. este ok sa directionezi toate domeniile spre domeniul 'principal". avantaje, dezavantaje? multumesc
daca ai o suita de domenii care acopera o nisa si un domeniu sa-i spunem principal. este ok sa directionezi toate domeniile spre domeniul 'principal". avantaje, dezavantaje? multumesc
Adica sai spunem ca ai sateliti.Avantaje ,poti aduce mult trafic targhetat,netarhetat, Dezavantaje depinde cum faci redirectu mai precis.explica putin
Uite am postat si eu acelasi lucru, poate te lamureste cu ceva
Intrebare pt cunoscatori
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
scoopo, ma refer la redirect la domeniu. exemplu: domeniuprincipal.ro (acolo va fi site-ul, tinta). domeniulnisa1.ro, domeniulnisa2.ro, domeniulnisa3.ro etc. sa fie directate catre domeniulprincipal.ro. domeniilenisa123 nu au pe ele continut, nimic. daca le scrii in browser sa te trimita direct la domeniulprincipal. asta intreb eu: e vreun avantaj daca faci asa ceva. sau din contra?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Antonio multam. nu vazusem discutia. ramane inrebarea mea legata de strategie. eu nu vorbesc de domenii care sa fi avut continut, ci de domenii nou-noute doar directate catre acel domeniuprincipal. multumesc
Pinguinul am inteles ca penalizeaza astfel de practici
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Doar ca in cazul ala vorbim de zeci de siteuri cumparate si redirectate catre acel site... Volumul a fost foarte mare - e totusi piata din US ... Si cred ca a fost evidenta miscarea, probabil de aceea au luat penalizare, pe baza unei actiuni umane de la Google.
In RO, daca ai deja 10-20, ma rog, x siteuri, si faci un 301 nu cred ca atragi atentia... Eu am redirecturi facute de curand, inainte de pinguin, si sunt ok ... Volulum siteurilor redirectate nu este atat de mare, si nici traficul de sute de mii de unici - cum e in cazul US ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)