Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Domenii .us

ciuxy89 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th January 2011
    Posturi
    56
    Putere Rep
    28

Implicit Domenii .us

Mai era un thread vechi pe tema asta dar este la seciunea domenii si nu pot posta acolo.
    Asadar, este cineva care a achizitionat un domeniu .us si a avut probleme ulterior din cauza ca nu este cetatean american? sau alte cauze? Am gasit un keyword foarte misto si n-as vrea sa dezvolt ceva pe el dupa care sa-mi pierd munca, timpul, si banii.

De-Koon este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    30th April 2011
    Locaţie
    Botosani, Romania
    Posturi
    48
    Putere Rep
    27

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

.us (SUA), este un domeniu care nu are restrictii la inregistrare, oricine poate inregistra un domeniu .us
    Ai grija in schimb ce fel de continut vrei sa postezi pe site-ul respectiv, daca e ceva de genul filme-online poti sa te razgandesti. Chiar daca le dai stream, SUA trage in jos site-urile .com (fie de tot, fie trimit notificari catre Google) care sunt concentrate pe astfel de activitati. Cu un domeniu .us e si mai usor.
    Ultima modificare făcută de De-Koon; 9th May 2012 la 17:33.
    Ofer servicii SEO sau realizez website-uri la SEOit

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    37

Implicit

@De-Koon: sigur ?
    To register a .US domain you must comply with the Nexus requirement:

A natural person (i) who is a citizen or permanent resident of the United States of America or any of its possessions or territories, or (ii) whose primary place of domicile is in the United States of America or any of its possessions, or
    An entity or organization that is (i) incorporated within one of the fifty (50) U.S. states, the District of Columbia, or any of the United States possessions or territories or (ii) organized or otherwise constituted under the laws of a state of the United States of America, the District of Columbia or any of its possessions or territories, or
    An entity or organization (including a federal, state, or local government of the United States, or a political subdivision thereof) that has a bona fide presence in the United States.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th January 2011
    Posturi
    56
    Putere Rep
    28

Implicit

Continutul site-ului o sa fie complet legal, numai ca o sa fie in limba engleza. De-Koon ai dreptate, dar pe jumatate, il poti inregistra dar ulterior te poate lasa fara el. Tocmai deaia am intrebat ca citisem inainte ce a postat EHR.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    37

Implicit

@ciuxy89: "nu se poate", in sensul de "nu se poate inregistra fara sa risti sa ai probleme mai tarziu din cauza conditiilor de inregistrare".
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th January 2011
    Posturi
    56
    Putere Rep
    28

Implicit

Stiu ca exista riscul dar stiu persoane care au site-uri puse pe domenii .us si nu au avut nici un fel de problema pana acuma. Deaia am intrebat daca a patit-o cineva.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    49

Implicit

Depinde cat de serios vrei sa fie proiectul respectiv. Daca e ceva foarte serios, n-are rost sa te complici si sa risti ca peste cativa ani sa ai pb doar din cauza extensiei. Daca e intr-adevar ceva important, ai sa gasesti un alt nume brandabil .com sau eventual keyword-ul plus sufix/prefix si stii ca nu vei avea probleme, cel putin nu din cauza extensiei. Daca e ceva pe termen scurt, poti risca.
    Signatura lipsa

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dap, acum vreo 2-3 ani am cumparat un domeniu .us, pe care l-am pierdut datorita faptului ca nu eram cetatean american si nici nu aveam o afacere deschisa in US. Conditiile necesare pentru a detine un domeniu .us pot fi gasite aici. Din cate cred, ei nu se apuca sa faca verificari din oficiu, in cazul meu domeniul a fost reclamat de un "binevoitor" care probabil ca avea prea mult timp de pierdut. Eu stiam ca sunt in offside asa ca nu mi-a pasat prea mult cand am ramas fara domeniu.

P.S. domeniile .us nu pot avea datele de inregistrare private

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th January 2011
    Posturi
    56
    Putere Rep
    28

Implicit

Deci totul e bine pana te reclama cineva. Era un cuvant scurt usor brandabil care imi facea cu ochiu. Anyway, nu are rost sa risc in cazul asta.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    Dap, acum vreo 2-3 ani am cumparat un domeniu .us, pe care l-am pierdut datorita faptului ca nu eram cetatean american si nici nu aveam o afacere deschisa in US. Conditiile necesare pentru a detine un domeniu .us pot fi gasite aici. Din cate cred, ei nu se apuca sa faca verificari din oficiu, in cazul meu domeniul a fost reclamat de un "binevoitor" care probabil ca avea prea mult timp de pierdut. Eu stiam ca sunt in offside asa ca nu mi-a pasat prea mult cand am ramas fara domeniu.

P.S. domeniile .us nu pot avea datele de inregistrare private
    Corect, daca nu esti cetatean sau entitate (business), nu poti inregistra domenii. Le poti inregistra initial, "pacalind" registrarul, dar la cea mai mica reclamatie, le pierzi.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th February 2012, 21:34
  2. 65 domenii de vanzare si 30 domenii gratis pentru amatori
    De Serban Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 13th December 2011, 12:47
  3. Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd November 2010, 19:57
  4. Vand lista domenii. Sugestii domenii! Urmarite din 2005
    De byrev în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12