Salut,
Daca ai 15 ani atunci toate respectele mele.![]()
Salut,
Daca ai 15 ani atunci toate respectele mele.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Me too!![]()
Nu ma bag la colaborari![]()
Postat în original de Cata. @ Dec 19 2005, 05:47 PM) [post=8163
Ma, eu m-am oferit dar tu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooo,
j/k
ontopic: Ar trebui lucrat la design, e destul de dezordonat, sorry to say that. Inca un sfat: nu e chiar asa de complex ce trebuie facut, so why not try CSS? Iti zic eu ca un:
e mult mai lesne de inteles si de modificat decat un:Cod:<div class="box"> <div class="th">Divertisment</div> <div class="cell">Jocuri, fun, blablabla</div> </div>
si am fost elegant! Adica tabelul are si 1/3*CSS, ca daca mai bagai si "bgcolor" si "align" si alte atribute haotice... :huh: varza()...Cod:<table> <tr> <td class="x">Divertisment</td> </tr> <tr> <td class="y">Jocuri, fun, blablabla</td> </tr> </table>
Fii destept si modifica scriptul sa foloseasca CSS, ca proiectul e inca mic, there still is hope! (ce ma-njura acum necro, just think of it!
Te felicit pentru site though, si ca iti scrii s]
Nu ma bag la colaborari
[/QUOTE]
Ma, eu m-am oferit dar tu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooo,
j/k
ontopic: Ar trebui lucrat la design, e destul de dezordonat, sorry to say that. Inca un sfat: nu e chiar asa de complex ce trebuie facut, so why not try CSS? Iti zic eu ca un:
e mult mai lesne de inteles si de modificat decat un:Cod:<div class="box"> <div class="th">Divertisment</div> <div class="cell">Jocuri, fun, blablabla</div> </div>
si am fost elegant! Adica tabelul are si 1/3*CSS, ca daca mai bagai si "bgcolor" si "align" si alte atribute haotice... :huh: varza()...Cod:<table> <tr> <td class="x">Divertisment</td> </tr> <tr> <td class="y">Jocuri, fun, blablabla</td> </tr> </table>
Fii destept si modifica scriptul sa foloseasca CSS, ca proiectul e inca mic, there still is hope! (ce ma-njura acum necro, just think of it!
Te felicit pentru site though, si ca iti scrii singur scripturile! :lol:
Poate impreuna faceti 30.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
:lol: :lol: :lol: :lol:]Postat în original de Razvan Pop @ Dec 19 2005, 08:10 PM) [post=8164
Poate impreuna faceti 30.
[/QUOTE]
:lol: :lol: :lol: :lol: Faina replica. Jos palaria.
SI cu marja de eroare a tineretului de azi , faceti 30-5 = 25 .. TOcmai bun![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)