Pai de exemplu mie nu mi-a fost frica sa ma duc la o banca sa ma imprumut ...Postat în original de miromulus @ Feb 11 2006, 10:06 PM) [post=10069
Am obtinut banii pe care ii doream, si am dat drumu la treaba.. Ideea e sa ai curaj, poate de multe ori un curaj nebun... Insa, important e sa ii dai drumul.. Si daca pui timp, experienta si suflet, sigur merge.. Poate sunt eu mai optimist, insa, e de gandit..
Eu m-am cam saturat sa stau capra la cheremul unuia care doar pt ca e sef crede ca te-a castigat la loto si trag]
Dar ce te faci pana incepe sa aduca bani cea in care te hotarasti sa investesti singur?
[/QUOTE]
Pai de exemplu mie nu mi-a fost frica sa ma duc la o banca sa ma imprumut ...Am obtinut banii pe care ii doream, si am dat drumu la treaba.. Ideea e sa ai curaj, poate de multe ori un curaj nebun... Insa, important e sa ii dai drumul.. Si daca pui timp, experienta si suflet, sigur merge.. Poate sunt eu mai optimist, insa, e de gandit..
Eu m-am cam saturat sa stau capra la cheremul unuia care doar pt ca e sef crede ca te-a castigat la loto si trage pe tine pana nu mai poti ..

Am obtinut banii pe care ii doream, si am dat drumu la treaba.. Ideea e sa ai curaj, poate de multe ori un curaj nebun... Insa, important e sa ii dai drumul.. Si daca pui timp, experienta si suflet, sigur merge.. Poate sunt eu mai optimist, insa, e de gandit..
Răspunde cu citat