Pagina 8 din 9 PrimulPrimul ... 6789 UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 81

Subiect: www.softendia.com

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    44
    Posturi
    224
    Putere Rep
    34

Implicit

Am facut oare comentarii stupide?? Se poate ... uite inca unul.

Imi place acum .. toata lumea sare "eu il faceam mai ieftin si mai bun., de ce costa atat " si asa mai departe. Stiti care e problema la noi in general? Noi ne batem joc de munca noastra, in orice tara vestica o firma de develpment nici nu sta la discutii cu tine daca nu platesti consultata (vorbesc din experienta). Noi vrem sa crestam calitatea noastra dar cum? facand pe 2 lei siteurile, folosind software fara licenta. Trebuie inteles ca toate astea costa.

Plus de asta aici situatia e mult mai complicata, pentru ca daca era simpla iar mmariusel nu a respectat termenii contractuali putea foarte usor fi dat in judecata.

Ultimul meu raspuns in acest topic, din punctu lmeu de vedere doar va incinge spiritele inutil un astfel de topic care oricum nu va avea finalitate.

Spor...

PS Domnule Voislav va inteleg frustrarea dar nu cred ca e cazul sa folositi apelativul "stupid" la comentarile mele, nu cred ca v-am jignit
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

Voislav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Icredibil .., cat e de mare Madridul si nici o persoana capabila sa-mi dea un raspuns cu privire la content.

Dar o veste buna .., eu nici nu stiam, licenta forumului e pe numele meu nu pe al firmei, dar ca sa ajung sa-l dau in judecata pe Marius Mailat fiindca mi-a luat panelul de administrare de la forum si i l-a dat lui nevasta-mea, dupa spusele avocatului trebuie sa-l dau in judecata in Germania !!

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Voislav Vezi Post
    licenta forumului e pe numele meu nu pe al firmei
    Gresit, factura nu este pe numele tau. Am verificat. Absolut totul este pe numele firmei sotiei tale.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Gresit, factura nu este pe numele tau. Am verificat. Absolut totul este pe numele firmei sotiei tale.
    Verifica data si invoice number, iar apoi trimite-mi sa vad unde ai primit acordul meu ca sa pui acesta factura DIN NOU pe o alta factura a firmei.

Daca ti-am dat eu acordul meu si nu-mi aduc aminte pune te rog si un screnshot ca sa-i arat avocatului.

El mi-a spus ca pot sa te dau in judecata atat pe tine, cat si pe nevasta-mea, pe nevasta-mea pentru impartirea bunurilor etc .., iar pe tine pentru 3 lucruri :

1. Panelul de adminstrare, am TOTAL acces la el, doar la content NU.
    2. Panelul de adminstrare de la forum, care-mi apartine impreuna cu licenta, e pe numele meu dinainte de a fi infiintata firma.
    3. Pentru perjudicios, posturi, imagini, linkuri etc .., adminul Voislav nu mai exista, tu sau nevasta-mea ma-ti sters ...

Datele de la licenta :

Invision Power
    Services
    1115 Vista Park
    Drive
    Suite C
    Forest, VA 24551
    Invoice
    The following number
    must appear on all
    related
    correspondence,
    shipping papers, and
    invoices:

Invoice Number:
    120639

Date: 04/22/07
    To:
    Voislav Sauca
    C/ Polonia, nr.5,
    escalera izquierda,
    piso5-izquierda
    Madrid - Leganes,
    28916
    Description Price
    90331:IP.Gallery $65.00
    Total $264.99
    Payment terms are net 10
    Please email billing@invisionpower.com for
    any questions regarding this invoice.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Voislav, e contentul firmei sotiei tale. Cu ea trebuie sa te certi nu cu mine. Eu nu am nici un contract cu tine. Tu ai o problema, insa nu cu mine.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 21st February 2008 la 20:55.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu mi se pare mare pretul, la ce se vroia sa se faca, virgula, cu site-ul. Repet, din ce am citit stiu doar cum trebuia sa arate/functioneze site-ul, nu m-am uitat prea mult prin el sa ii fac debugging.

Un site de genul asta, bine promovat si optimizat, poate face linistit 5000E lunar, eventual cu o investitie de 1000E pe luna in marketing/seo. Deci in 3 luni ti-ai scos banii. DAR

1. Site-ul e in romana => monetizare mult mai slaba
    2. Castigurile vor fluctua drastic, mai ales la inceput, deci ai nevoie de financial backing solid.

Am inceput cu un asociat un proiect similar (pe alt domeniu, dar tot unul cu o plaja larga de useri) si am estimat ca ne va costa cam 10,000E sa il aducem in stadiul final. Numai bine imi prinde post-ul asta, pentru ca imi arata nevoia pentru un contract solid si specificatii clare.

Oricum, consider ca ar trebui sa va spalati rufele in propria ograda, politicos, nu pe un forum Desi e un thread interesant, cred ca s-ar rezolva mai usor problema intre 4 ochi, elegant.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Nu mi se pare mare pretul, la ce se vroia sa se faca, virgula, cu site-ul. Repet, din ce am citit stiu doar cum trebuia sa arate/functioneze site-ul, nu m-am uitat prea mult prin el sa ii fac debugging.
    Nu am comentat niciodata la banii pe care mi-a cerut Marius, fiindca aveam incredere ca-l va face exact asa cum trebuie, mai exact precum site-ul lui Free Software Downloads - DownBroad.com optimizat si promovat cum scrie la carte.

Un site de genul asta, bine promovat si optimizat, poate face linistit 5000E lunar, eventual cu o investitie de 1000E pe luna in marketing/seo. Deci in 3 luni ti-ai scos banii.
    I-am dat lui Marius 2.000 € ca un bonus ca sa ne acercam mai mult si sa fim mai mult prieteni decat parteneri .., dar vad ca m-am inselat in privinta lui

DAR

1. Site-ul e in romana => monetizare mult mai slaba
    2. Castigurile vor fluctua drastic, mai ales la inceput, deci ai nevoie de financial backing solid.
    1.Site-ul e in engleza.

2. Nu inteleg, daca ai putea sa fi un pic mai explicit ar fi superb, mersi.

Am inceput cu un asociat un proiect similar (pe alt domeniu, dar tot unul cu o plaja larga de useri) si am estimat ca ne va costa cam 10,000E sa il aducem in stadiul final. Numai bine imi prinde post-ul asta, pentru ca imi arata nevoia pentru un contract solid si specificatii clare.
    Tudi .., prin ce-am trecut eu cu domeniul acesta in aceasta luna sa-ti pui mainile in cap ..

- Vroiam sa incep o aplicatie la el tip softonic care sa uneasca userii cu tot ceea ce-si doresc .., dar banii s-au dus ca m-am despartit de nevasta-mea

- Nevasta-mea avea totul pe numele ei, aveam incredere oarba in ea, firma si facturi, dar cum ne-am despartit .., fiind suparata tare pe mine ii cere panelele de administrare de la forum, sectiunea video si pagina web lui Marius Mailat care acesta politicos ii le da, fiindca credea dumnealui asa va scapa de mine si de munca care i-a ramas de facut ..

Oricum, consider ca ar trebui sa va spalati rufele in propria ograda, politicos, nu pe un forum Desi e un thread interesant, cred ca s-ar rezolva mai usor problema intre 4 ochi, elegant.
    Tudi daca citesti mai bine primul post ai sa vezi ca eu am pus 3 intrebari :

Partile .., :

1. A cui e site-ul ?
    2. Functionalitatea lui.
    3. Daca se merita a continuua investind in el !

Si as dori sa te intreb unde-i locul lui Marius aici !? Punctul 2 !? CORECT. .., atunci ce soarele mamii ei de treaba are el cu punctul 1 !!???

Tot acest topic si interminabile discutii el a dus un razboi continuu cu mine ca site-ul nu e al meu, ca e al lu' fosta nevasta-mea, ca eu nu mai am ce vedea cu acest site .., de ce nu vorbeste de munca lui !? Ca si-a batut joc de banii pe care i-am dat, dar mai ales si-a batut joc de mine mintindu-ma fara pic de nerusinare, ei !?

De ce nu spune : Oameni buni eu mi-am facut treaba ca omul bun, acum ei sa se inteleaga, pana la urma cui ii apartine site-ul ..

Nu, el o tin sus si tare in orgoliul lui ca a facut totul bine, iar eu sunt exclus din poveste

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Contractul intre firma mea si client (care nu este Voislav, Voislav este doar un proxy in situatia de mai sus).
    Te-ai inselat amarnic, crezand ca ai sa iesi cu ce ti-ai planuit.

Incepand de astazi orele 13:30 toate drepturile asupra domeniului www.softendia.com, deasemenea CU extensiile APARTINATOARE impreuna cu contenturile IMI REVIN IN TOTALITATE.

Iar pe tine te voi da in judecata, chit ca am sa platesc biletele de avion dus-intors Madrid - Germania pentru avocat si traductor autorizat.
    Ultima modificare făcută de Voislav; 22nd February 2008 la 11:58.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Jesus, arata-ne atunci foaia prin care contentul al tau. Contract vanzare cumparare cu "Softendia SC". Eu nu am nici un contract scris cu tine ci cu Softendia SC (condusa de socara ta si fosta sotie) care mi-a data date clare ce trebuie sa le urmez.

Domenii sunt alte tale tu le-ai cumparat. Contentul de pe server a fost complet sters la cererea lor. Cu ele va trebui sa discuti, contentul nu mai este hostat la mine pe server precum Softendia SC a dorit.

Orice proprietate de content o discuti cu firma care are contentul nu cu mine, noi nu avem nici un contract impreuna.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Nebunie mare ...

Nevasta-mea spune ca NU TI-A SPUS sa stergi nimic si ca tu ai pus totul pe un CD !

Cum sa incapa 14 GB pe un CD !!!

Nu mai stiu cu cine ma judec, daca esti on-line spune-mi te rog eventual cu un screnshot ca sa fie totul in regula aici, daca ai totul pastrat sau ai totul sters !?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Refuz sa mai postez aici absolut orice comentariu. Daca vrea cineva sa ma contacteze pe tema aceasta ma poate gasi pe mail. Threadul din punctul meu de veder e inchis.

Spor.

Pagina 8 din 9 PrimulPrimul ... 6789 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •