Am facut oare comentarii stupide?? Se poate ... uite inca unul.
Imi place acum .. toata lumea sare "eu il faceam mai ieftin si mai bun., de ce costa atat " si asa mai departe. Stiti care e problema la noi in general? Noi ne batem joc de munca noastra, in orice tara vestica o firma de develpment nici nu sta la discutii cu tine daca nu platesti consultata (vorbesc din experienta). Noi vrem sa crestam calitatea noastra dar cum? facand pe 2 lei siteurile, folosind software fara licenta. Trebuie inteles ca toate astea costa.
Plus de asta aici situatia e mult mai complicata, pentru ca daca era simpla iar mmariusel nu a respectat termenii contractuali putea foarte usor fi dat in judecata.
Ultimul meu raspuns in acest topic, din punctu lmeu de vedere doar va incinge spiritele inutil un astfel de topic care oricum nu va avea finalitate.
Spor...
PS Domnule Voislav va inteleg frustrarea dar nu cred ca e cazul sa folositi apelativul "stupid" la comentarile mele, nu cred ca v-am jignit

.., eu nici nu stiam, licenta forumului e pe numele meu nu pe al firmei, dar ca sa ajung sa-l dau in judecata pe Marius Mailat fiindca mi-a luat panelul de administrare de la forum si i l-a dat lui nevasta-mea, dupa spusele avocatului trebuie sa-l dau in judecata in Germania !!