Pagina 4 din 9 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 81

Subiect: www.softendia.com

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    insa ca si programator probabil multa lume a patit ca si mine.
    de patit.. am patit destule, insa pana acum nu am ajuns chiar in forumuri

ma pot declara norocos pentru ca desi am avut clienti care isi dadeau seama pe parcurs ca vor de fapt putin in alt fel.. mai toti au inteles ca asta inseamna si ceva costuri suplimentare asociate si unii au decis sa le accepte (intr-o forma in care toata lumea sa fie multumita), iar altii sa ramana la planul initial;

pt mine.. discutia asta nu consider ca ma priveste, cel putin nu la nivel personal (nu am nici o treaba cu partile implicate si nici cu siteul respectiv) si consider ca unele detalii ar fi fost bine sa fie pastrate private;
    totusi.. mi se pare util un asemenea exemplu pentru ca asta imi intareste ideea de a fi atent ce cumpar si de a fi atent ce fel de client accept - (nu pot spune ca nu am incercat sa fiu atent in ambele directii si pana acum, insa poate de acum inainte sa fiu inca si mai atent)

Voislav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Contractul este facut intre firme, nu e per persoana fizica.
    Fals.

Nu pot sa fac upload aici in forum ..,www.softendia.com

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Contractul este de 6000€ nu de 11k cat spune Vili. Este un contract la care clientul a adaugat no cerinte care au fost taxate corespunzator.
    E incredibil .., Marius Mailat ma face pe mine mincions cand el m-a inselat si mintit

Pot spune ca intre tine si fosta nevasta-mea nu e nici o diferenta.

Contractul a fost de 6.100 € si este un contract in care tu ai scris/adaugat/spus bani si iarasi bani .., Pentru fiecare detaliu in parte

Peste cei 6.100 € din contract au fost :

- Licenta video - 200 € .., El+script+video.bmp (image) voi pune si factura

- Licentele pentru 3 forumuri in engleza, spaniola si romana 225 €

- 6 luni serverul 100 € pe luna, 600 €

- Bonusul de 2.000 € in decembrie, la care mi-ai promis ca vei optimiza pagina

- 1.200 € pentru mentinerea totului bine ., etc ...

Am urcat acum in blogger unde poti sa faci upload referitor la scriptul video.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Toate facturile si contractul este intre fastlink2 si Softendia S.C.. Toate facturile sunt pe cod fiscal german (contractor) si cod fiscal spaniol (client). E vreo intrebare la momentul actual legat de asta?

Atat timp cat discutia este intre firme care tu u le mai reprezinti este o discutie retorica. Eu iti inteleg frustarea, insa site-ul nu este al tau ci a firmei socarei tale + fosta sotie.

Acest topic din punctul meu de vedere trebuie inchis atat timp cat tu nu ai nici un drept asupra site-ului.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 20th February 2008 la 16:45.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

citesc si ma minunez
    dar de 11k faceam totul de la 0 cu forum cu live chat .. cu design ..
    Oricum vad multi bani aruncati deandroanga :
    6 luni server 100 euro .. pentru ce iti trebuie pe timp de developing server full ?? ??
    - 1.200 € pentru mentinerea totului bine ??? ce e asta ? mai ca iti mentin eu totul bine pentru 600euro si iti dau si link-uri pentru site

Intr-un fel cred ca marius e acoperit legal .. atat timp tot ce e scris in contract e facut.

Intrebarea e si din punct de vedere moral.
    Oricum asta nu conteaza prea mult ..

Oricum vad ca clientul e cizma .. si nu are o treaba ..

Oricum un site de anvengura softpedia se face de la 0 .. complet .. altfel nu ai sanse ..

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Toate facturile si contractul este intre fastlink2 si Softendia S.C.. Toate facturile sunt pe cod fiscal german (contractor) si cod fiscal spaniol (client). E vreo intrebare la momentul actual legat de asta?
    Nu e foarte bine, facturile sunt pe numele firmei, fiindca asa am dorit eu ca sa fie bine.
    Dar contractul nu este pe numele firmei, este pe numele fostei sotii, care nu are nici un drept asupra domeniului.

Nu ma pronunt si asupra contentului, fiindca nu am primit raspuns de la avocatul de astazi, nu stia sa-mi raspunda dacat asupra domeniilor.

Imi spuneai ca esti prins intre ciocan si nicovala !? Eu cred ca sunt prins intre ciocan si nicovala, pe o parte tu ca nu ti-ai facut treaba, iar pe o parte nevasta-mea la care i-ai dat panelul de administrare.

crissuca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd January 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    41
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu procedez altfel si acum imi dau seama cat de bine este asa: pentru orice serviciu fie programare, design etc, dau un avans pe contract si restul banilor la final. E foarte important sa iti impui si sa te tii de aceasta regula indiferent ce s-ar intampla. Si aceasta modalitate este buna atat pt client cat si pentru prestatorul de servicii pentru ca il va tine motivat si in priza. Pentru proiecte mari plata se poate face pe etape finalizate.

Acest comentariu nu are legatura cu problema expusa mai sus. Problema este destul de complexa, noi nu vom putea avea niciodata toate datele pentru o comenta. Am vrut doar sa imi exprim parerea legata de plata - cred ca este un factor foarte important.
    Cuponix - cupoane de reduceri pentru cumparaturi online

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de mariusx Vezi Post
    6 luni server 100 euro .. pentru ce iti trebuie pe timp de developing server full ?
    Fiindca clientul a vrut. Developingul s-a facut separat. Site-ul e insa live de 6 luni acuma. Siteul are 12 Gb si 200 Gb traffic. Crezi ca il poti hosta in sura ? Crezi ca un root server se instaleaza sau se administreaza singur. Poate un site amarat insa noi discutam cred aici despre altceva. Eu inca spun daca cineva stie despre ce se vorbeste sa vorbeasca cine nu mai bine sa taca.

Clientul a cerut un server, pe care eu l-am luat in numele lui. Clientul o ales serverul (un root 64). Este o alegere care eu nu o pot decat sa o sugerez. Cum altcumva se poate hosta un site de 200 Gb (la inceput doar).

Citat Postat în original de crissuca Vezi Post
    Eu procedez altfel si acum imi dau seama cat de bine este asa: pentru orice serviciu fie programare, design etc, dau un avans pe contract si restul banilor la final.
    Exact asa s-a intamplat, s-a platit platit pe milestones. La sfarsit am primis bonus 2000 euro, fara sa il cer, fara sa il sugerez. E un bonus primit pentru terminarea cu 2 luni inainte a ceea ce trebuia facut. In ultimele 2 luni asa cum era discutat am facut bugfixing, new features.

La sfarsitul contractului bonusul a fost primit, ce era sa fac sal refuz?! Modificarile din contract erau facute. Cleentul a facut o lista noua cu functionalitati (care ducea siteul catre social network) si pe care eu le-am acceptat ca parte la proiect nou (nu sunt implementate fiindca nu e inca semnat un contractul).

Atat timp cat clientul cere cerinte, eu il ofertez timp/bani si le implementez ca in contractul facut de noi impreuna, ce pot face altceva.

E alta problema ca clientul nu se gandeste la SEO si la marketing si crede ca banii vor veni singuri. Clientul era informat ca trebui lucrat la partea asta, PARTE care nu era inclusa in contract. Moentizarea nu e in contract.

Din pdv al cumparatorului pot spune ca si eu incerc sa obtin tot ce in in contract si cateva features for free (in situatia in care sunt contractor). Insa clientul a primit ce era in contract + aditional cerintele ce le-a avut pe parcurs.

Este o metodica in softare development care te apara eact de situatii de genul asta.

Stabiliesti un contract cu high leel requirements si dupa aceea descriere. Pentru fiecare noua cerinte taxezi separat. Atat timp cat eu asta am facut, cu factura totul legal sunt pe partea ok.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 20th February 2008 la 17:35.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Voislav Vezi Post
    Dar contractul nu este pe numele firmei, este pe numele fostei sotii, care nu are nici un drept asupra domeniului.

Nu ma pronunt si asupra contentului, fiindca nu am primit raspuns de la avocatul de astazi, nu stia sa-mi raspunda dacat asupra domeniilor.
    Noi discutam despre content da? Ce treaba are domeniul? Tu detii domeniul si sotia contentul. OK si? Asta nu iti da dreptul la content in nici un mod.

Contractul este intre firma si Softendia SC. Atat timp cat facturile sunt emise pentru Softendia SC si tu ne esti parte din "Softendia SC" nu ai nici un drept la content. Asta e insa ceea ce trebuie sa clarific tu cu sotia si soacra ta, nu cu mine.

Tu singur ai recunoscut ca contentul nu este al tau.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 20th February 2008 la 17:27.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Cum am spus si in primul post, cand am ajuns eu in Spania, eram fara rezidenta si nu aveam timp sa merg sa-mi fac actele, fiindca lucram de dimineta pana seara, mai exact nu puteam sa fac vreo transferire de bani, firma etc ..

Slava Domnului ca parolele de la mail si agentii registradori, am luat domeniile softendia pe mai multe extensii, le-am pastrat bine.

Cum pasiunea mea a fost si este sa am o pagina web de mari dimensiuni, am inceput sa caut pe cineva care poate sa duca la bun sfarsit acest lucru si tot cautand am dat peste mmariusel - Marius Mailat care s-a angajat sa faca acest lucru, iar daca el facea totul bine, in primul post nu mai aparea Partea .., functionalitatea site-lui .., acum am fi vorbit doar despre a cui e site-ul !

Marea mea greseala e ca la inceput eu i-am cerut lui Marius sa fie pe numele la amandoi, al meu si al fostei sotii in contract, dar el a zis ca e bineasa , ca poate sa fie ea si Cristina sotia lui .., iar eu am acceptat, daca nu era asa, astazi era totul bine Sobre+las+discusiones.bmp (image)
    si nu mai bateam campii sa-mi pierd timpul si banii cu avocatii, o ora de consultanta 160 € !!!

Citat Postat în original de pgabriel Vezi Post
    In orice caz, Marius NU este tepar, asa cum scrie in postul de mai sus.
    Nu stiu daca Marius a fost tepar cu tine sau cu altii, ce stiu eu si se vede clar de toata lumea ca nu si-a indeplinit munca PLATITA El+trabajo+de+Marius+Mailat.bmp (image) asa cum ar fi fost normal Incumplimiento+del+trabajo.bmp (image)
    Ultima modificare făcută de Voislav; 20th February 2008 la 17:31.

Pagina 4 din 9 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •