Salut.Doresc si eu sa aflu daca un site este optimizat manelenoi .us NU VREAU SA FAC RECLAMA DAR AS VREA SA AFLU ! cat este de optimizat cat de mult putin.
Salut.Doresc si eu sa aflu daca un site este optimizat manelenoi .us NU VREAU SA FAC RECLAMA DAR AS VREA SA AFLU ! cat este de optimizat cat de mult putin.
citeste aici: ghid de optimizare
m-am uitat pe fuga si este optimizat... adrese bune url, titluri diferite.. mai lucreaza la descrieri.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
e greu, ai destula concurenta pe un asemenea domeniu de activitate !
ps: mie nu-mi merge site-ul !
:)
a avut hostu o problema aseara...dar sia revenit app am inteles:-? dar a zis bogdi99 este optimizat cam cat la 100% si cum pot demonstra asta ?
optimizarea nu se masoara in procente... rezultatele conteaza. daca nu ai ce face citeste ghidul si verifica ce e aplicat pe site-ul tau si bifeaza.. poti sa iti dai seama si singur. eu ziceam ca e optimizat on site.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Foarte frumos..Copyright © 2007 - Manele Noi - Manele Gratis - is proudly powered by IoNix
Gossip City Theme is created by: IoNix
On-topic:
In momentul de fata tu ai instalat un Wordpress si atat, cum poti intreba "cam cat la % este optimizat" ?
Pentru inceput incearca acest pachet de plugin-uri:
wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/
Toate cele bune,
Alex
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 1st December 2007 la 22:31.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)