Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: viaromania.eu

adrianciocalau Guest

Smile viaromania.eu

Salutare!

Sunt nou pe site si am vazut ca aici se pot posta site-uri pe care le-au facut sau la care au lucrat membri forum-ului asa ca pun si eu un link si niste informatii despre site.

viaromania.eu

Website de promovare turistica pentru hoteluri, pensiuni, vile, etc. exclusiv din Romania. Deci asta ar fi partea comerciala a site-ului.

Atractii si obiective turistice din Romania, orase turistice, localitati, etc.

Comunitate turistica: te inscrii, ai cont, iti faci albume foto si pui poze din calatoriile tale prin tara. In curand: scrii in blogul tau de calatoriile despre experientele tale din calatoriile si concediile petrecute in Romania, postezi filme, etc.

Ce am vrut de la site: simplitate, usurinta in folosire, pozitii bune in motoarele de cautare si clienti multi

Site-ul a fost lansat online pe 1 octombrie 2007, deci avem aproape 2 luni de viata online. Stam binisor la trafic si destul de bine la SEO. Suntem printre primii pe Google.com / Yahoo.com la cautari care ne intereseaza foarte mult cum ar fi: "cazare romania", "cazare sibiu", "cazare brasov", "cazare sighisoara", etc.

Va rog pareri! Multumesc.

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

cu liniuta:

- descrierea din meta este prea lunga si ar trebui sa fie o descriere nu o insiruire plina de cuvantul "cazare"
    - pune descrieri diferite pentru fiecare pagina
    - mai poti sa stergi din etichetele meta
    - poti sa pui codul javascript in fisiere externe
    - adresele url sunt prea lungi

o sa inscriu si eu o pensiune
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

Psyche este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    18th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    191
    Putere Rep
    38

Implicit

E frumos, imi place. Ai grija in pagina cu detalii (de exemplu aici) ca iti iese continutul din chenar.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •