Salutari!
As dori parerile voastre despre site-ul nostru: www.prestez.com.
Nu am ceea ce in mare se numeste url_rewrite ... Ma voi documenta mai mult pe aceasta tema. Pana atunci va astept pe voi.
Va multumesc.
Salutari!
As dori parerile voastre despre site-ul nostru: www.prestez.com.
Nu am ceea ce in mare se numeste url_rewrite ... Ma voi documenta mai mult pe aceasta tema. Pana atunci va astept pe voi.
Va multumesc.
Si eu am aceeasi problema ..cu mod_rewrite, dar sa revenim la site
1. logo - nu e prea stralucit
2. meniu putin mai in evidenta as zice eu
3. fontul cam mare - si eu am rezolutie de 1400 si mi se pare f mare pe 1024...ce sa mai zic
4. la chenarele cred ca tre sa lucrezi - adica alb pe culoarea aia nu prea merge, dar daca tie iti place...
spor
Legat de font: de ce pe Firefox apare OK si pe IE urias?!
da nu am precizat ca pe IE era problema cu fontul...
Hmm... Ok ,mie pe IE mi se pare mare, pe Firefox, decent.
Ma gandesc ca persoanele pe care le vad ca ar utiliza site-ul nu sunt neaparat utilizatori frecventi ai calculatoarelor si n-as vrea sa-i chinui cu o marime prea mica a fontului.
Multumesc pentru promptitudine. ;-)
Salut,
sper sanu tesuperi da imi zic si eu parerea:
meniul principal greu de citit (cel de sus ma refer)
text alb pe fond portocaliu ... nu se paote citii prea usor, eu inca am ochi buni dar trebuie sa te gandesti si la alti.
la fel si cu faptul ca, continutul se afla pe alb iar colonele stanga si dreapta portocaliu, daca vroiai sa duci vizitatorul sa le vada mai bine aia clar ai reusit.
oricum spor in continuare si la mai mare (PR-ul adica)
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Salut, iata si cateva sfaturi la prima vedere:
1. Cand dai click pe o localitate, eu am incercat pe Timisoara imi apareun anunt care are si poza (pe TM are..) aceasta poza se vede un pic stalcit, recomand sa folosesti un script pt redimensionarea pozei pt ca se vede ca poza are alta rezolutie, mult mai mare si are probabil un width fortat din tagul imaginii.
2. La despre noi nu vad relevanta linkurilor spre php.net si mysql.com sau ce o fi.. .Din punct de vedere SEO eu stiu ca trebuie sa ai cat mai putine linkuri externe, si cat mai multe IBL uri.. deci cred ca alea ar putea disparea..
3. Si ca inca o parere personala.. si poate de gust.. mi se par cam obositoare nuantele de portocaliu si tind sa duca parca o imagine stearsa a site-ului (dar este ceva subiectiv.. deci poate nu e chiar asa) plus ca pozele de sus, ultimele 3 de la stanga la dreapta ai zice ca sunt luate din clipart..
Problema la meniuri nu este doar culoarea, este stridenta si nu are nimic pe langa ea rece, iar distanta de padding (dintre continut si margine) este prea mare, din motivele astea ai o navigare greoaie.
Evidentieaza casutele /boxurile cu diferite informatii prin alte culori si distanta intre ele.
presupun ca in css ai declarat
a{} si are border
va trebui sa pui si image{} fara border,
Tot in legatura cu imaginile va trebui sa le redimensionezi din php, iti recomand o clasa deja facuta Class: Thumbnail (thumbnail, watermark) - PHP Classes
La partea de continut nu ma bag.
Multumesc tuturor, astept in continuare opiniile voastre. Momentan studiez mod_rewrite.
Inca din prima clipa m-a izbit textul alb pe fond portocaliu ; eu as fi pus un negru , negru , nu culorile astea asa lalai .
Am dat click , printre alte chestii , si pe " sfaturi practice " , si nu am inteles de ce ai pus sfatul acela minune , care duce spre un alt site , despre " cum sa-ti gasesti menajera-minune " ; cine da click acolo , intelege ca a nimerit peste un site destinat clasei procopsite a societatii , deoarece daca siteul era destinat oamenilor obisnuiti , sfaturile incepeau cu " ce spune legea atunci cand cumperi un serviciu " , mai exact manualul consumatorului !
Astept sa-l refaci , si sa vedem imbunatatirile aduse !
Imaginile de sus , te fac sa crezi ca ai nimerit peste un site de divertisment , nu pe un site de lucrari , asa ca pune niste imagini mai hotarate , pentru ca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte !
PS : Ca o observatie offtopic : nu am inteles de ce le-ai dat un link astora de la eva si de aiurea , cand puteai sa dai foarte usor copy+paste de pe unde puteai !
Off Topic : Sper ca PS de mai sus nu o sa fie incadrat la categoria indemn in incalcarea dreptului de copyright , lucru care este total interzis de regulamentul acestui forum !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)