Le-am cerut permisiunea celor de la Eva de a lua macar o parte din articol, iar pentru mai mult sa fie un link catre site-ul lor. Nu au raspuns. Asa ca mi s-a parut asa cel mai corect.
1. Contrastul portocaliu alb nu e bun in cazul tau. E obositor.
2. Pozele de sus ...scoate-le sunt copilaresti
3. Ai folosit prea mult dashed border. Mie imi liniile punctate uneori ca delimitari pentru discretia lor. Utilizate ca in site-ul tau nu arata bine deloc.
Vezi ce scrie pe site-ul eva. Daca eu vreun disclaimer in care spun ca nu poti folosi texte fara acordul lor... Oricum mi se pare de bun simt ca macar ai pus link.
La o privire curioasa a codului html din spatele sitului :
<body>
.....
<html>
.....
<title>
.....
</title>
.....
<head>
.....
</head>
.....
<body>
.....
</body>
.....
</html>
.....
<head>
.....
</head>
.....
</html>
.....
</body>
.....
</html>
Nush cu ce editor de situri a fost scris dar nu a fost scris bine deloc.
Iar o scurta excursie pe la The W3C Markup Validation Service ar mai explica multe.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Am facut o verificare cu W3C aseara si am mai scos din problemele astea, o sa mai dau check si pe alte pagini nu doar pe cea principala.
not bad at all
![]()
exceptand partea grafica (la care mai ai mult de lucrat):
1. tine minte sa pui alt la imagini,
2. un title individual ceva mai "pompos" (vezi "-constructor"),
3. un link pe imaginea de sus (te rog sa te gandesti la o alternativa pentru acea imagine).
4. O mica descriere pentru fiecare categorie
5. O formatare atenta pe cuvintele cheie dorite (<b><i> etc)
6. La despre noi: lucreaza la text si evidentiaza cuvintele cheie
Cam atat pot sa spun dupa o privire rapida. Te rog mult regandeste design-ul pentru ca din punctul meu de vedere lasa de dorit
sincer: e un site urat!
pareare mea,
poate ar fi bine sa va mai cultivati inainte sa aruncati culori aiurea pe un site....
Semnificatia culorilor
galbenul "Privit mult timp, da senzaţia de oboseală", cine crezi ca o sa stea mai mult de 10 sec pe site.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)