Salut,
Vreau sa imi spuneti parerile voastre despre site www.1001romania.ro , comentarii, sugestii etc si cum il pot imbunatati (seo si marketing).
Multumesc.
Salut,
Vreau sa imi spuneti parerile voastre despre site www.1001romania.ro , comentarii, sugestii etc si cum il pot imbunatati (seo si marketing).
Multumesc.
Pentru capitolul de marketing nu cred ca trebuie facuta vreo recomandare... in schimb am sesizat ca se face redirectare la partea de director web si nu e link direct... asadar recomand link direct... si vezi ca sunt inscrie o gramada de site-uri avand aproximativ (idenntic) acceasi descriere...
usor de retinut, si in plus nu era ocupat, e oarecum si o retea www.1001brasov.ro, www.1001bucuresti.ro, etc
Sa inteleg ca toate sunt siturile tale. Incearca sa spui de ce 1001. Inventeaza o poveste, ceva subtilSubtil ca si poveste ma refer. In rest 1001 folosit agresiv.
http://www.1001romania.ro/stirionlin...ui_astazi.html (la mine se vede urat pagina asta de exemplu)
Sincer in rest m-a cam zapacit situl. Prea multe chestii amestecate si de multe ori neintuitive. Plus ca uneori e Ajax, alteori nu
Incearca sa mai lucrezi la titlurile paginilor: de exemplu la "fun" toate categoriile (de la "A 3-a planeta de la soare" si pana la "wow") au acelasi titlu si anume "fun".
Incearca unele linkuri sa le pui cu "nofollow". De exemplu in footer ai: Contact | Termeni si conditii | Jobs@1001NETROMANIA | Servicii | Frauda. Are sens sa transmiti acestor pagini Page Rank?
Meta-urile sunt un esec total. Sunt la fel pe fiecare pagina??
Mai bine citeste aici si abia pe urma daca e ceva neinteles intreaba
Succes!
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Uite o posibila poveste pentru 1001 http://www.1001romania.ro/fun-cartea...an_Tandin.html
Daca gasesti explicatia la celelalte 1001 (vezi si ce e in josul paginii) atunci ai aflat si raspunsul la intrebarea ta![]()
Da da -> Asociaza imaginea sitului cu aceea a unui jaf!
Aici ma tem ca nu inteleg![]()
Apropo. Ciprian, tu ai fost cumva la Arena Leilor? Tin minte ca a venit cineva la un moment dat cu ideea de a creea cate un site pentru fiecare judet (oras) din Ro. A fost amuzant![]()
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Apropo. Ciprian, tu ai fost cumva la Arena Leilor? Tin minte ca a venit cineva la un moment dat cu ideea de a creea cate un site pentru fiecare judet (oras) din Ro. A fost amuzant[/QUOTE]
nope
ciprian, am si eu o scurta intrebare: fara spamul de azi chiar nu se putea?
Trebuia neaparat sa dati cu mucii in fasole inca de la inceput?
blog Daniel Buca
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)