Nici un raspuns...?![]()
Bai, vreau sa ajut. Sunt _disperat_ sa ajut. Daca nu ajut ma sinucid. Trebuie sa ajut!!! Cum pot sa ajut?
EDIT:
Il fac eu!Daca se face un design pentru phpBB asemanator cu site-ul nici nu o sa se stie diferenta Wink As face eu dar nu am timp, nu am calculator si nu prea ma pasioneaza idee de a face ceva pro-bono (a vorbit fanul open-source Very Happy) Sau poate, cine stie, intr-o zi cu soare... Rolling Eyes
In ce sens ?Originally posted by danic
[b]Cristi, l-ai luat pe cont propriu?
Domeniu si hosting si design si programare (ITC) se pare da
Ca nimeni nu mi-a dat nici un mesaj pe messenger sau aici pe forum, sa spuna concret. eu fac ASTA sau ASTA.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Bai desperate housewife, mai incet! E de ajuns sa spui o singura data ca vrei sa ajuti si cu ce anume poti sa iti aduci aportul la proiect; nu trebuie sa faci asa pe disperatul ca nu o sa vrea nimeni sa lucreze cu tine! Eu iti spun prieteneste... :roll:Originally posted by andypopa
[b]Bai, vreau sa ajut. Sunt _disperat_ sa ajut. Daca nu ajut ma sinucid. Trebuie sa ajut!!! Cum pot sa ajut?
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
In http://forum.seopedia.ro/urmatoare-vt546.h...er=asc&start=30 ziceam asa:Originally posted by Cristian Mezei
[b]Ca nimeni nu mi-a dat nici un mesaj pe messenger sau aici pe forum, sa spuna concret. eu fac ASTA sau ASTA.![]()
Iar Cristi zicea asa:Originally posted by danic
[b]...
5) "Sponsorizez" eu proiectul cu codul PHP (ceva simplu si la obiect).
...
In fine... Imi pare rau ca nu am insistat mai mult. I'm out (nu ca as fi fost IN vreodata).Originally posted by Cristian Mezei
[b]...
5. Perfect.
...
Numai bine!
Cum nu am mai primit nici un raspuns legat de asta de atunci, am considerat Danic, ca poate nu mai ai timp.
Oricum a stat prea mult ...
Insa multumesc pentru concluziile copilaresti.
Eu tot te iubesc.![]()
Ai dreptate, Cristi. Bineinteles ca ai dreptate, Cristi. Tu intotdeauna ai dreptate, Cristi. Esti singurul care are dreptate, Cristi. Intotdeauna vei avea dreptate, Cristi.
Ce parere ai despre aceasta concluzie copilareasca?
PS: Si eu te iubesc in continuare!
PPS: Sper sa nu-mi dai ban!![]()
PPS: :hi:
se mai dezvolta proiectul? Pot sa ajut si eu ... la nevoie
Cu ce poti ajuta ?Postat în original de bala @ Apr 20 2006, 02:17 PM) [post=13730
script (php sau asp), xhtml, css si orice baza de date aveti pe server.Postat în original de Cristian Mezei @ Apr 20 2006, 03:17 PM) [post=13734
Ma gandeam la un sistem multilingv si chi]
Cu ce poti ajuta ?
[/QUOTE]
script (php sau asp), xhtml, css si orice baza de date aveti pe server.
Ma gandeam la un sistem multilingv si chiar am experienta la asa ceva.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)