se mai dezvolta proiectul? Pot sa ajut si eu ... la nevoie
se mai dezvolta proiectul? Pot sa ajut si eu ... la nevoie
Cu ce poti ajuta ?Postat în original de bala @ Apr 20 2006, 02:17 PM) [post=13730
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
script (php sau asp), xhtml, css si orice baza de date aveti pe server.Postat în original de Cristian Mezei @ Apr 20 2006, 03:17 PM) [post=13734
Ma gandeam la un sistem multilingv si chi]
Cu ce poti ajuta ?
[/QUOTE]
script (php sau asp), xhtml, css si orice baza de date aveti pe server.
Ma gandeam la un sistem multilingv si chiar am experienta la asa ceva.
Poti integra un layout pe care deja il am cu backendul deja existent ?Postat în original de bala @ Apr 20 2006, 04:34 PM) [post=13737
Micul CMS deja existent este facut de Danic, dar inca mai are mici bug]
script (php sau asp), xhtml, css si orice baza de date aveti pe server.
Ma gandeam la un sistem multilingv si chiar am experienta la asa ceva.
[/QUOTE]
Poti integra un layout pe care deja il am cu backendul deja existent ?
Micul CMS deja existent este facut de Danic, dar inca mai are mici bug-uri si putin de lucru la el.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cred ca da, dar sa vaz si eu backendul. Daca bugurile sunt chiar mari fac]Postat în original de Cristian Mezei @ Apr 20 2006, 05:18 PM) [post=13743
Micul CMS deja existent este facut de Danic, dar inca mai are mici bug-uri si putin de lucru la el.
[/QUOTE]
Cred ca da, dar sa vaz si eu backendul. Daca bugurile sunt chiar mari facem altul ca nu o fi asa greu.
Fara suparare, Cristi, dar nu sunt de acord. Nu imi convine sa imi imparti codul in 4 zar]Postat în original de Cristian Mezei @ Apr 20 2006, 05:18 PM) [post=13743
[/QUOTE]
Fara suparare, Cristi, dar nu sunt de acord. Nu imi convine sa imi imparti codul in 4 zari si 4 mari.
Numai bine!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)