M-am tot uitat pe aici, si tot am citit, dar nu ori sunt eu chior, ori nu am gasit o optimizare pentru forumuri. Tot ce am vazut e pentru bloguri si site-uri si stau si ma intreb daca nu cumva pentru forum tot ce conteaza sunt doar utilizatorii(adica mesajele lor sunt singura optimizare). Nu am sa cer pareri pentru site ca nu are rost, e in constructie, sper sa ma ocup vara asta, sesiunea nu mi-a permis. L-am inscris de-a lungul timpului in cam 200 de directoare zic eu, vreo 40-50 romanesti. Forumul are 3 luni oficial. Vizitatori sunt, robotei care indexeaza sunt, mesaje sunt, din adsense vin ceva banuti, numele domeniului cred ca e potrivit, in rank-ul de la Alexa sunt destul de bine pozitionat fata de multe site-uri pe care le-am vazut prezentate pe aici, insa nu stiu daca asta ma ajuta cu ceva. De ce inca unul cand sunt atatea? Mi s-a parut si cred ca e o punte de lansare pentru ca se strange usor trafic si vizitatori, asta daca te tii la el.
Ce vreau defapt de la voi? Inca nu stiu cum ar trebui sa optimizez un forum bine, pe cand la un site mi se pare oarecum mai usor desi s-ar putea sa ma-nsel.
Link: www.csplayer.ro/forum

Răspunde cu citat