Uite un formular de contact (http://wordpress.org/extend/plugins/wp-contact-form/) pe care il folosesc si eu.
Uite un formular de contact (http://wordpress.org/extend/plugins/wp-contact-form/) pe care il folosesc si eu.
Ok, asta e bine, insa... Poti baga mana in foc pentru frazele alea?? Mai exact, cata lume cauta cu frazele alea?? S-ar putea sa fie frazele dorite de tine, dar sa nu fie bune... Think about it...
Cred ca in primul rand ar trebui sa te orientezi pe "organizare nunti", pentru ca apoi, dupa ce a ajuns omul la tine pe site, sa ii propui, sa ii arati, si ce inseamna o nunta tematica...
De exemplu, iata cam ce se cauta in RO, in materie de nunti:
- Cautari Constructii derivate
- 2.052 nunti
- 328 aranjamente nunti
- 309 decoratiuni nunti
- 294 restaurante nunti
- 202 organizare nunti
- 182 poze nunti
- 177 filmari nunti
- 143 foto nunti
- 135 nunti.ro
- 131 organizari nunti
Dupa cum vezi, cuvantul tematic nu prea "se practica", deci trebuie sa te reorientezi si sa identifici cuvinte/fraze cheie noi pentru care sa optimizezi site-ul...
Datele au fost oferite de trafic.ro - ca tot spuneam eu ca nu e util intr-un alt post...![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Wordtracker-ul arata ceva mai putine (oricum ideea este ca fiind cautari sunt si clienti). Nici eu nu as merge pe "nunti tematice" ci mai degraba pe "organizare nunti". Whatever.
Sfaturi:
- Scapati de wordpress si realizati un site de sine statator. Wordpress-ul este un cms foarte misto dar e facut ca suport pentru blogs.
- Lipseste numarul de telefon de pe site. Este foarte important. Sunt multi care vor dori sa va sune.
- Lipsesc testimonials. Poze de la nunti deja organizate. Mesaje de multumire etc.
- UNDE vad eu ca voi organizati nunti?!? In header si atat. Insa nu-mi oferiti detalii. (Eu cel putin nu le gasesc. Ar trebui sa-mi sara in ochi!).
- Poze cat mai multe! De ce poze cu copii pe prima pagina? Vreau sa vad o mireasa! Vreau sa vad happy faces! Vreau sa o vad pe bunica in spate cum plange. Vreau sa vad flori, inele si verighete!
- Lipseste USP-ul. "Ivory. Creatori de nunti" ?!? Nu mi se pare cel mai inspirat mod de a atrage atentia
- Situl e plin de articole. Ok. Exista articole dar astea trebuie puse separat. Eu am nevoie de informatii nu de articole. Cine sunteti? De ce sunteti buni in ceea ce faceti (Sunteti cei mai buni?)? De ce sa va aleg pe voi? Ce garantii imi oferiti? Sunteti de incredere (WTF! E vorba de nunta mea aici
- Ce imi oferiti moca?
Daca imi mai vin si alte idei o sa editez post-ul. Succes!
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Va multumesc pentru comentarii. O sa fac o "renovare" majora cat de curand si o sa tin cont de ce ati scris. Sper ca sunteti necasatoriti![]()
In devenire. Dar daca faci treaba faina acolo, poate poate apelam![]()
eu cred k arata ok ...site-ul !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)