din pacate eu sunt actor si am mers pe mana unui " webdesigner " care a spus ca site-ul e gata , ca l-a optimizat , ca a facut ca a dres .. ce pot face , nu ma pricep ... need some help![]()
din pacate eu sunt actor si am mers pe mana unui " webdesigner " care a spus ca site-ul e gata , ca l-a optimizat , ca a facut ca a dres .. ce pot face , nu ma pricep ... need some help![]()
pei daca nu stii HTML va trebui sa mergi pe mana altui "webdesigner"... daca stii sau ai timp de citit se invata usor... cat despre optimizare.. gasesti si aici pe forum multe explicatii si ajutor. pas cu pas. inveti.
Doresc sa fac acest site eficient , sa aiba un PR decent " 3-4" , un trafic de minim 100 de vizitatori ( potentiali clienti ) pe zi . Cine crede ca poate realiza acest lucru este invitat sa ma contacteze . Precizez ca voi plati doar rezultatele , nu cumpar promisiuni si probabilitati.
Salut.
Eu ti-am spus parerea mea direct pe YM. Situl respectiv e bataie de joc, e webdesign facut de un copil de clasa 5. Oribil si fara nici o logica. Total redesign fara pastrare de nimic.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Analizand un pic piata pe care se invarte site-ul respectiv, trebuie sa iti spun ca 100 de unici pe zi ar fi o cifra destul de pretentioasa... Probabil ai reusi sa strangi 100 de unici/zi, cu putin efort, insa... Nu prea se cauta, asta e problema... cererea e mica... dar repet, cu putin efort, ai putea sa iti adjudeci o mare parte din cei care cauta serviciile tale...
Apoi, referitor la site, trebuie sa fiu de acord cu ce se spunea mai sus... site-ul este dezastru... probabil ca si din cauza lui pierzi o un numar de clienti...
In ultimul rand, daca inca nu ai gasit pe cineva care sa se ocupe de el, m-as oferi eu cu urmatoarele:
1 - realizarea unui logo bun, potrivit activitatii tale...
2 - redesenare site
3 - reprogramare site pe xhtml si css, valid
4 - optimizare onpage
5 - optimizare offpage
Pentru punctele 1, 2 si 3 trebuie sa cadem de acord asupra unui pret. Este vorba de creatie si munca vizibila imediat, deci trebuie platit la finalizarea celor 3 joburi.
Pentru punctele 4 si 5, stabilim niste tinte si un pret, si in momentul cand sunt atinse tintele faci plata stabilita initial.
Astept un raspuns de la tine si... succes!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Siteul arata jalnic, mai bine il tii offline pana il refaci, fara suparare, un om care intra o data pe el nu mai revine a doua oara sigur.
Si scoate prostiile alea cu voteaza cand intri pe site, apar vreo 3 ferestre consecutiv la mine, si sunt chiar enervante.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)