Buna ziua,
As dori si eu, va rog, niste review-uri despre site-urile: FunnyDeal.ro - Oferte si Lola Shop.ro - Oferte
Ce credeti ca ar trebui facut pentru promovarea lor pe google?
Multumesc!
Buna ziua,
As dori si eu, va rog, niste review-uri despre site-urile: FunnyDeal.ro - Oferte si Lola Shop.ro - Oferte
Ce credeti ca ar trebui facut pentru promovarea lor pe google?
Multumesc!
FunnyDeal.ro
- scoate formularul ala de abonare care-ti sare direct in ochi, nu am apucat sa vad nici site ul si tu ma pui sa ma abonez ?
- incearca sa folosesti alte culori e prea mult alb, e deranjant la ochi
- f- ul de la logo seamana mai mult cu un 7 sau Z , incearca sa mai "umbli" la el
- meniul nu da bine, albul acela cu colturile "patratoase"
In principiu design-ul trebuie schimbat !
Asta la prima vedere ... bafta !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Din punct de vedere al designului imi place. La fel ca si Ing3ras consider ca F trebuie schimbat, nu arata ca un f, abonarea ar trebui sa o intarzii cu 10-15 secunde pentru ca lumea sa se obisnuiasca cu site-ul. Mie imi place sisustin fondul alb. Per total imi place designul ambelor site-uri.
Multumesc pentru pareri. Am facut o inscriere in directoare web, bloguri si forumuri, dar nu se prea vad rezultate. Ce mi-ati recomanda sa fac dpdv SEO?
Sa uiti de directoare si sa aloci un buget serios pentru link building. Nu am inteles prea bine faza cu inscrierile in forumuri si bloguri. Banuiesc ca te referi la comentarii si profile. Daca da, uita si de ele pe viitor.
Apropos, vezi ca primul site este hackuit.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumesc pentru parere, Robert. Da, era vorba de comentarii si profile. Culmea e ca pana acum a functionat inscrierea in directoare, comentarii si profile pe bloguri si forumuri. Este si acesta link building, nu? Problema cu site-ul se va rezolva in cateva ore.
Multumesc inca o data.
Buna seara
Pentru a nu deschide alt topic, am sa va rog tot aici sa-mi spuneti ce parere aveti despre www.iphone365.ro atat din punct de vedere functional, cat si vizual?
Multumesc
Catalin.... pe partea de SEO on-page nu prea-mi place cum arata Lola Shop.ro.
De exemplu ai meta titlu duplicat intr-o serie de pagini, la fel... in anumite pagini ai de mai multe ori taguri h1. Si lista poate continua... deci mai multa atentie la lucrurile marunte care tin de seo on page.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)