3rd February 2015, 14:56
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
ovidiu1975
Care vrea sa mai acorde rating negativ sau pozitiv | Hai v-am pupat ca am gatat cu forumul acesta | Bafta la toti !
O sa ne lipsesti.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
3rd February 2015, 16:29
0 out of 1 members found this post helpful.
Hakuna Matata , Tom sau altii daca aveti intrebari sau propuneri contact@internetul.com
Acum:
1.Un articol despre THE KING am voie sa scriu insa interviu citit de pe poza ..
rs.jpg
2.Misterul Fe..Ma..Ia.. si ce este si cine este owner (parca si cu Nichita am vorbit) FMA.com (Future Media Arhitect) owner Thunayan K. AL-Ghanim avand peste 140k domenii web printre care: Multimedia.com, dotParis.com, i.net, Ibiza.com, Arabs.com etc..Am si acceptul domniei sale de a posta articole despre FMA, personalitatea sa + si interviu cat mai curand posibil (pacat ca nu ne-am intalnit in decembrie anul trecut dar mai este vreme). Vor urma si alte personalitati bineinteles cu acordul acestora.
P.S. asta sa cam terminam un pic cu joaca de copii mici a unora si chiar va fi ultima data cand mai intru pe forumul acesta cel putin pina nu am full verde la reputatie.
3rd February 2015, 22:28
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
ovidiu1975
1.Un articol despre THE KING am voie sa scriu insa interviu citit de pe poza ..
Se pare ca ai o oferta pentru domeniu.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)