Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Ce parere aveti despre inchiriere domenii web

Afișare hibrid

ovidiu1975 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    108
    Putere Rep
    0

Implicit Ce parere aveti despre inchiriere domenii web

A incercat cineva sa inchrieze oferta sau cerere?
    Cum se poate proceda si daca pe piata exista site-uri de unde poti inchria sau sa inchiriezi domeniile detinute.
    Exista legislatie (internationala) in acest sens?sau depinde de la site la site cele care ofera aceasta optiune (ma refer aici la siteuri de licitatii domenii/siteuri).

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Daca ar fi asa ceva sunt si eu interesat, am cateva domnii de care nu prea am timp sa ma ocup, dar as vrea sa le inchirtiez. Nu mai spun ca am o gramada de site-uri [pe subdomenii] pe care as vrea sa le dau cu chirie, macar pentru a pastra PR-ul.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    108
    Putere Rep
    0

Implicit

Am intrebat fiindca (SPER ca in 3-4 luni de zile) vreau sa dezvolt unul dintre siteurile mele nisa vanzare domenii si site-uri (licitatii online) si doresc sa includ aceasta optiune insa nu stiu daca trebuie sa aplic undeva pentru a respecta o legislatie asta in cazul in care exista asa ceva.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

lasand la o parte metoda legala (care sunt convins ca nu ar fi o piedica), de ce ar inchiria cineva de la tine un domeniu in loc sa il inchirieze de la un registrar cunoscut (de incredere, cu tarife cunoscute, reglementat de o lege = e sigur ca regitrarul nu se razgandeste si ii retrage domeniul)?
    pe mine nu m-ai putea convinge ca imi e mai bine sa inchiriez un domeniu de la tine in loc sa imi iau eu domeniul meu direct de la registrar (sau poate imi scapa ceva important);

e cam la fel cu a incerca sa vinzi frigidere eschimosilor.. nu e impotriva legii.. dar pare foarte inutil

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian.Olaru Vezi Post
    de ce ar inchiria cineva de la tine un domeniu in loc sa il inchirieze de la un registrar cunoscut
    Poate se refera la inchiriere domeniu + site; aici ar fi o afacere destul de buna daca site-ul este ok. Daca este vorba doar de inchiriere domeniu, nici eu nu prea vad rostul...
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    108
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de SeoMox Vezi Post
    Poate se refera la inchiriere domeniu + site; aici ar fi o afacere destul de buna daca site-ul este ok. Daca este vorba doar de inchiriere domeniu, nici eu nu prea vad rostul...
    da , ai inteles ce vreau sa zic adica am siteul se inscrie un membru si vrea sa isi inchirieze domeniul/siteul

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de ovidiu1975 Vezi Post
    da , ai inteles ce vreau sa zic adica am siteul se inscrie un membru si vrea sa isi inchirieze domeniul/siteul
    In cazul asta, ca sa iti raspund la intrebare - da, exista demult cerere pentru site-uri deinchiriat, eu personal am de cativa ani buni cateva inchiriate si probabil multi colegi de pe forum fac lucrul asta, dar un centralizator de unde sa iti poti alege oferte de genul sincer nu prea am vazut.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce parere aveti despre Backlinks.com.ro ?
    De staycu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th January 2012, 14:39
  2. Ce parere aveti despre COMPTIA?
    De radu4us în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th March 2011, 11:00
  3. Ce parere aveti despre epromovare-web.ro
    De imation256mb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th April 2009, 22:46
  4. Ce parere aveti despre asta?
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th October 2008, 19:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •