Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Parere Despre Site ce afiseaza domenii libere!

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit Parere Despre Site ce afiseaza domenii libere!

Desi am cerut ceva parereri in particular, as vrea sa ascult si parerea majoritatatii despre micul meu proiect.

Este vorba despre un script ce afiseaza o lista cu toate domeniile libere(urmand sa fac o lista particulara dupa caz).
    O prima versiune ca si un demo puteti vedea daca accesati link-ul din semnatura, voi ce parere aveti a-ti plati pentru a aveea acces la un astfel de script?
    Daca da, cat ati oferi?
    Daca nu, de ce?

P.s Ma intereseaza parereri tot mai dezvoltate cu argumentari , pro sau contra.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

In aceasta varianta demo sunt listate doar domeniile de la aaaa la azzz.
    Ultima modificare făcută de Analiză; 3rd January 2014 la 21:53.

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu as plati pentru ca sunt alte site uri (gratuite) deja cunoscute pe care pot cauta si nu mi este teama ca domeniul pe care il caut va fi inregistrat in secunda urmatoare de catre administratorul site- ului
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    Nu as plati pentru ca sunt alte site uri (gratuite) deja cunoscute pe care pot cauta si nu mi este teama ca domeniul pe care il caut va fi inregistrat in secunda urmatoare de catre administratorul site- ului
    Spune-mi si mie unul care are o astfel de lista cu domenii .ro.
    Ultima modificare făcută de Analiză; 3rd January 2014 la 23:02.

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    113
    Putere Rep
    28

Implicit

produsul tau e nefunctional ... pentru a avea un rezultat sigur, nu crezi ca era potrivit sa fie ceva apropiat de finalizare ? e munca ta si e de respectat, eu ca simplu cautator de domenii am intrat acolo si NIMIC .. am stat 5 secunde si am dat x ..

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Cine vrea sa caute un domeniu .ro, il cauta direct. Il intereseaza borabora.ro, daca e liber il ia, daca nu poate mai cauta bora-bora.ro, vede ca nu e niciunul liber, atunci se duce mai departe si se gandeste la alta varianta sau daca e foarte interesat de borabora.ro si bora-bora.ro care sunt deja inregistrate, ii contacteaza direct pe cei care le detin si se vine cu o oferta de cumparare. Ce vreau sa subliniez este faptul ca un astfel de tool este realmente inutil daca stai sa faci o analiza a pietei, un raport al interesului pentru domenii .ro si al variantelor de a alege. Sa fim seriosi, daca firma sau afacerea mea se numeste "BlaBlaXYZ", e limpede ca ma duc sa-mi inregistrez blablaxyz.ro si nu altceva, iar daca nu e liber, ma orientez catre o extensie .com.ro (care desi e proasta, nici macar nu e extensie, insa e folosita pe partea de business in Romania) sau contactez direct pe cel care are domeniul cu numele firmei mele in vederea achizitionarii sale.

Ca sa nu mai intru in detalii de ordin tehnic, nu as plati nimic pentru un asemenea script, deoarece mi-ar fi inutil. Nu prea exista pe piata din Romania vanatori de domenii din 2,3,4 litere ... sau daca au fost, deja s-au luat cele bune, cele brandabile, cele legate de numele unor firme, etc. Deci, nu as plati si mai mult, nici macar nu as folosi un astfel de tool. Alta ar fi solutia pe .com, .net, .org, .info, .eu, etc., acolo unde este o piata adevarata chiar si pe domenii de genul "hyqq.com" sau "wzz.info". Succes!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de redu Vezi Post
    produsul tau e nefunctional ... pentru a avea un rezultat sigur, nu crezi ca era potrivit sa fie ceva apropiat de finalizare ? e munca ta si e de respectat, eu ca simplu cautator de domenii am intrat acolo si NIMIC .. am stat 5 secunde si am dat x ..
    Nu am inteles faza cu nimic...
    Oricum sper ca pana luni-marti sa fie gata lista completa cu domenii .ro de patru litere.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Cine vrea sa caute un domeniu .ro, il cauta direct. Il intereseaza borabora.ro, daca e liber il ia, daca nu poate mai cauta bora-bora.ro, vede ca nu e niciunul liber, atunci se duce mai departe si se gandeste la alta varianta sau daca e foarte interesat de borabora.ro si bora-bora.ro care sunt deja inregistrate, ii contacteaza direct pe cei care le detin si se vine cu o oferta de cumparare. Ce vreau sa subliniez este faptul ca un astfel de tool este realmente inutil daca stai sa faci o analiza a pietei, un raport al interesului pentru domenii .ro si al variantelor de a alege. Sa fim seriosi, daca firma sau afacerea mea se numeste "BlaBlaXYZ", e limpede ca ma duc sa-mi inregistrez blablaxyz.ro si nu altceva, iar daca nu e liber, ma orientez catre o extensie .com.ro (care desi e proasta, nici macar nu e extensie, insa e folosita pe partea de business in Romania) sau contactez direct pe cel care are domeniul cu numele firmei mele in vederea achizitionarii sale.

Ca sa nu mai intru in detalii de ordin tehnic, nu as plati nimic pentru un asemenea script, deoarece mi-ar fi inutil. Nu prea exista pe piata din Romania vanatori de domenii din 2,3,4 litere ... sau daca au fost, deja s-au luat cele bune, cele brandabile, cele legate de numele unor firme, etc. Deci, nu as plati si mai mult, nici macar nu as folosi un astfel de tool. Alta ar fi solutia pe .com, .net, .org, .info, .eu, etc., acolo unde este o piata adevarata chiar si pe domenii de genul "hyqq.com" sau "wzz.info". Succes!
    Eu pot lucra si la o lista pentru celelate tld-uri, eu doar aveam nevoie de o parere, asa cum mi-ai dat tu.
    Referitor la faptul ca nu cumpara lumea domenii brand, m-am gandit sa fac o lista cu domenii dispobile precum ar fi cuvite simple, sau cuvinte derivate, ce parere ai despre asta?
    Ultima modificare făcută de Analiză; 4th January 2014 la 18:15.

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    113
    Putere Rep
    28

Implicit

)) no stres .. m;am bagat si eu in seama intr;un topic unde cereai parerea userilor .. succes in proiect ... are potential

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de redu Vezi Post
    )) no stres .. m;am bagat si eu in seama intr;un topic unde cereai parerea userilor .. succes in proiect ... are potential
    Nu te-am inteles, ce ai vrea sa vezi?
    Vrei sa vezi un txt cu domeniile libere?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 21st February 2013, 13:35
  2. Ce parere aveti despre un site de genul ?
    De GTXR în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th February 2012, 23:38
  3. Domenii interesante .ro (libere)
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th February 2011, 15:07
  4. Domenii interesante .ro (libere)
    De Florin Traian în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th February 2011, 12:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •